adidas’ın İkonik Ayakkabısı Forum Şimdi Bad Bunny Yorumuyla

adidas, yeni Forum PWR için Porto Riko’lu Bad Bunny ile olan iş birliğini sürdürüyor. Bad Bunny, Forum PWR’nin etrafında, bir “Catch and Throw” (Yakala ve Fırlat) oyunu oynamaya davet ederek çocukluk eğlencelerini çağrıştıran, son derece benzersiz bir anlatı yaratıyor. Sınırsız bir ifade arayışında olan Bad Bunny’nin Forum’u yorumlaması, duyularıyla ve onu çevreleyen dünyayı keşfetmesiyle başlıyor.

Yeni Bad Bunny x adidas Originals Forum PWR “Catch and Throw”, 2021’de “The First Café”, “Easter Egg” ve “Back to School” sürümleri gibi sınırlı sayıda üretilen Forum uyarlamalarının hemen ardından geliyor.

Forum’un unsurlarını öne çıkaran Bad Bunny, adidas ile yaptığı dördüncü iş birliğine 2000’lerin ortalarına ait abartılı kaykay ayakkabılarının estetiğini yansıtıyor. Forum PWR, iki şekilde takılabilen çıkarılabilir topuk yamasıyla diğerlerinden ayrılıyor. Düşük bilekli silüete başka bir stilistik ekleme olarak ikinci bir dil bir çıtçıtla tutturuluyor. Dil üzerindeki “üçüncü göz” amblemi de dikkatli Bad Bunny hayranlarına tanıdık gelebilir.

Bad Bunny’nin “Catch and Throw” Forum PWR’si, sıcak pembe, neon turuncu ve elektrik mavisi dahil olmak üzere kasıtlı olarak birbiriyle çakışan pastellerden oluşan yumuşak bir renk paleti ile buluşuyor. Sanatçının ilk adı olan Benito ise ayakkabının üç şeridinde siyah olarak vurgulanıyor.
 

İlgili Makaleler