Adidas’ın Kış Koleksiyonu ile Isının

Stella McCartney İş birliğiyle Tasarlanan Şık Parka
 
Stella McCartney, güçlü, feminen çizgilere sahip tasarımlarıyla 2005 yılından bu yana spor giyim dünyasında iz bırakmaya devam ediyor. Bu parka, geniş kesimi ile dökümlü, şık bir görünüme sahiptir. İnce naylon kumaştan üretilen model, yüksek yaka kesimi, çıtçıtlı düğmeleri ve stoperli kapüşonu ile son derece modern bir stil sunar.

 
Şehir Hayatına Uygun, Sıcak Tutan Mont

Şehir hayatı için tasarlanan Climawarm Mont, yüksek performanslı outdoor teknolojilerini, sokak modasına uygun stille bir araya getirir. Sıcak tutan, hafif mont, stratejik olarak yerleştirilmiş kuş tüyü ve sentetik yalıtımı ile üst düzey konfor sunar. Montun üst gövde kısmı, hafif yağmur ve kara karşı koruma sağlayan, dayanıklı su tutmaz malzemeden üretilmiştir. Kulaklık deliklerine sahip iç fermuarlı cebi ile kullanışlı olan model, ayarlanabilir kapüşonu ve alt kısmı ile olumsuz hava koşullarına karşı ekstra koruma sağlar. Olumsuz hava koşullarına uygun, sıcak tutan yapı Soğuk havalarda sıcak ve kuru tutan hibrit tasarım.

Olumsuz Hava Koşullarına Uygun, Yalıtımlı Mont

Şehir hayatı için tasarlanan bu yalıtımlı mont, yüksek performanslı outdoor teknolojilerini, sokak modasına uygun stille bir araya getirir. Sentetik yalıtımlı, hafif mont, olumsuz hava koşullarına uygundur. Suya dayanıklı kaplaması ile hafif yağmura ve kara karşı dayanıklı mont, şehir sokaklarını keşfederken konfor sunar. Model, ayarlanabilir bağcıklı kapüşonu ve alt kısmı ile kullanışlıdır. 
 

Arazi ya da Şehir Sokakları için Uygun, Su geçirmez Ayakkabı

Erkek ayakkabısı ile yağışlı havalarda outdoor ya da şehir yürüyüşlerini aksatma. Suyu engelleyen climaproof® membranlı ayakkabı, yarım bilekli tasarımı ile bilekleri destekler. Hafif orta tabanı her adımda yastıklama sağlar. Her yönde zemin tutuşu sağlayan TRAXION™ dış taban ile tamamlanır.


 
Kışın Ayağı Sıcak Tutan ve Güvenli Zemin Tutuşu Sağlayan Bot
Konforlu günlük kullanım ve soğuk havalarda sıcaklık sunan kadın botu, climaproof® koruması ile ayağını kuru tutarken, PrimaLoft® yalıtımı ile maksimum sıcaklık sağlar. Yüksek zemin tutuşu sağlayan kauçuk dış tabanı ile ıslak ve kuru yüzeyleri en iyi şekilde kavrarken, kadınlara özel yapısı ile konforludur.

İlgili Makaleler