adL X Raisa Vanessa Koleksiyonuyla Işıltılı Bir Yaz

Türkiye’nin kadın modasında öncü perakende markası adL’nin canlı renkleri ile Raisa Vanessa’nın sıcak yazını bir araya getiren 2022 ilkbahar-Yaz adL X Raisa Vanessa koleksiyonu Yaz’ı getiriyor.

 

Dünyada da ses getiren tasarım ve markalarıyla bilinen kadın modasının öncü markası adL ile özgün tasarım anlayışlarını modaya yansıtan Raisa Vanessa’nın bir araya gelerek hazırladıkları “adL x Raisa Vanessa” koleksiyonu yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor. Güney sahillerinden ilham alan koleksiyonda, yazın ışıltısı tasarımlara yansıyor. Doğal, şık, feminen ve özgün kadın için tasarlayan Raisa Vanessa bu yeni koleksiyon ile güneşin altın sıcağını adL’nin renkli dünyasıyla buluşturuyor.

Şifon, payet, keten ve doğal kumaşların feminenliği yansıtan detaylarla yorumlandığı bu koleksiyon farklı bir “adL x Raisa Vanessa” kadınını podyuma taşıyor. Dinamik renklerin ön plana çıktığı koleksiyon, altın güneşin sıcağını taşıyan abiye parçaları ile geceyi yaza tercüme ediyor.  Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi mayo, bikini modellerinin de yer aldığı koleksiyonda, hem plaj hem de sahilde giyilebilecek tasarımlar her kadının vazgeçilmezi olacak.

Yazın ışıltısı ile denizin ferahlığının birleştiği renk paleti, mevsimin elementleri ile ışıldatan tasarım seçkisi ile feminen bir koleksiyona vücutlanıyor; günün her saatine uygun bohem parçalar, keten şortlu takımlar, pantolon ve bluzlar, her okazyona uygun elbiseler ile geniş seçenekler sunan koleksiyon bu yaz da kadınlara şık, özgür ve rahat bir stil deneyimi yaşatacak. 

 

 

İlgili Makaleler