Ağız Sağlığı Kategorisinde Dişe Dokunur Değişim

Sensodyne, yeni Nourish serisi ile ağız sağlığı kategorisinde değişimi başlatıyor.

Tüketicileri, biyoaktif mineraller ile dişleri besleyen ve güçlendiren Nourish formülüyle tanıştırıyor. Nourish, %100 geri dönüştürülebilir karton, tüp ve kapağıyla tüketiciye dişlerini fırçalarken daha sürdürülebilir bir dünyadan yana seçim yapma fırsatı sunuyor.

 

Sensodyne, “Nourish” ile ağız sağlığı kategorisine yeni bir kavram getiriyor: Diş Besleme.

Hassasiyete karşı ilk diş macununu geliştiren Sensodyne, ağız ve diş sağlığına yatırımı desteklemek için dişleri besleyen ve güçlendiren Nourish serisini sundu.

Yeni Sensodyne Nourish tüketicilere doğru ağız bakım rutini ile dişlerinin geleceğine yatırım yapmanın önemini vurguluyor.

Dişleri Besleyen Yeni Formül

“Nourish”, içeriğindeki biyoaktif mineraller ile ağızdaki mineral yoğunluğunu artırarak diş minesinin güçlenmesine ve dişin mineral kaybının azalmasına yardımcı oluyor. Biyoaktif mekanizma sayesinde dişleri besleyerek güçlendiriyor. Besleyici özelliği ile ağız florasının doğal dengesini korumaya yardımcı oluyor.

İçeriğindeki okaliptüs yağı ile Doğal Ferahlık, aloe vera ile Rahatlatıcı Etki ve citrus yağı ile Sağlıklı Beyazlık olmak üzere üç farklı seçeneğiyle ‘’Nourish’’ diş macunu serisi, doğal nane ve esansiyel yağlar ile nefesi tazeliyor.
 

Diş Hekimi Sibel Özdemir Özkan diş beslemenin önemini vurguladı:

“Global trendlere baktığımızda, biyoaktif minerallerin genel sağlığımıza büyük katkıları olduğunu biliyoruz. Biyoaktif mineraller ile beslenen ve güçlenen dişler de ağız sağlığı için önemli bir yatırımdır. Bu sayede Türkiye’de koruyucu ağız sağlığı için büyük bir adım atmış oluyoruz.”

 

GSK Tüketici Sağlığı Pazarlama Direktörü Gülden Duykan Kankotan Sensodyne Nourish serisini anlattı:

2021 IPSOS Hane Penetrasyonu Araştırması sonuçlarına baktığımızda, bir yılda kişi başına 4 tüp diş macunu tüketildiğini görüyoruz. Diş fırçası kullanımında ise bu rakam çok daha düşük. Diş fırçası satın alımı sadece %59 oranında seyrediyor.

Bu verilerden yola çıkarak, Nourish serisi ile ağız sağlığı kategorisine yeni bir kavram getiriyoruz ve “Diş Besleme”nin sadece ağız sağlığına değil genel iyi olma haline ve dişlerimizin geleceğine etkilerini anlatmak istiyoruz.

Hedefimiz tüketicileri ağız bakımı konusunda bilinçlendirmek. Sağlıklı dişler için bugünden yatırım yapmaya başlamanın önemini vurgulayarak yeni serimiz Sensodyne Nourish ile bu değişimi başlatmayı ve ilerletmeyi istiyoruz.”

 

Daha Sürdürülebilir Bir Dünya İçin

Sensodyne Nourish ambalajı, kapağı ve tüpü %100 geri dönüştürülebilir şekilde üretildi. Sürdürülebilir ambalaj, üretim ve geri dönüştürülebilir malzemelerle daha bilinçli bir üretim ve tüketim mesajı veriyor.

İlgili Makaleler