Ajda Pekkan Bayramda Titanic Deluxe Bodrum’da Sahne Alıyor

Titanic Deluxe Bodrum, yaza pop müziğin süper starı Ajda Pekkan konserinin de dahil olduğu zengin bayram programı ile merhaba diyor!

Titanic Deluxe Bodrum’un bayram özel programında yer alan diğer isimler ise İskender Paydaş, Evrencan Gündüz, Circus Show ve Buzuki Band & Sirtaki.

Titanic Deluxe Bodrum, bayram boyunca tatilinize eşlik edecek müzik ve dans şovlarının yanı sıra, Ege’nin turkuaz sularını kesintisiz bir manzarayla karşılayan, Bodrum’un mistik havasına hakim odaları ile konforlu ve eşsiz bir tatil vaadediyor.

Dünyaca ünlenmiş a’la carte restoranlarıyla Titanic Deluxe Bodrum’da, ödüllü uzman şeflerin her damak tadına hitap hitap eden iddialı lezzetlerini deneme fırsatı bulabilirsiniz. Türk mutfağını Avrupa’ya tanıtan Hasır, Uzakdoğu’nun egzotik lezzetlerini sunan Nori, ünü Avrupa’ya yayılan steakhouse markası Beef Grill Club ve en taze deniz ürünlerinin bulunduğu Begonvil Restoran ile farklı mutfakların gastronomik hazinelerini keşfedebilirsiniz.

Titanic Deluxe Bodrum’da minik misafirleri de yeni bir heyecan, yeni maceralar ve keşifler bekliyor! Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir bayram tatili için oyun ve atölyeler ile zenginleşen The Kids Club’ın yanı sıra çocuklara özel restoran bölümü, eğlenceli ve lezzetli menüleriyle en değerli misafirlere tabaklarını renklendirip öğünlerini birer vitamin deposuna dönüştürebilme fırsatı veriyor.

Ayrıcalıklı hizmeti ve heyecan verici yenilikleriyle Titanic Deluxe Bodrum, tatilinize ayrı bir renk katacak bayrama özel programlarıyla misafirlerini bayramda ağırlamaya hazır.

İlgili Makaleler