Alaçatı’da Bir Ege Masalı

Ege’nin en güzel beldesi Alaçatı’da Hacımemiş mahallesinde, sörf alanlarına 2 km, meşhur Alaçatı pazarına 500 metre uzaklıkta yer alan Sakula Otel, Alaçatı evlerinin geleneksel mimarisine uygun olarak inşa edilmiş.

Sakula Otelin dekorasyonu hem Alaçatı mimarisine uygun, hem de modern tarzda bir tasarıma sahip. Odalara uygun özel olarak tasarlanan mobilyaları ve iç mekan zeminlerinde kullanılan beton işçiliği ise muhteşem. 150 metrekarelik huzur dolu avlu bahçesinde tatilinizin keyfini sürebilirsiniz. 
Ege Bölgesine ve Alaçatı’ya özel zengin kahvaltı menüsü ile güne enerji dolu ve mutlu başlayabilirsiniz. Sizler için hazırlanmış özel menülerinden seçim yaparak akşam yemeğinizi ay ve mum ışıklarının eşliğinde keyifle taçlandırabilirsiniz.

SAKULA eski sanskritçe dilinde iki kelimenin kombinasyonu; “Sa” doğmak anlamında, “Kula” aile, topluluk anlamını taşıyor. Ailece tarzlarını yansıtan mobilyalar ve özel tasarımlarıya odalarını konuklarına sunan Sakula Ailesi, güzel bir tatil deneyimi için konuklarına hizmet veriyor.

İlgili Makaleler