Alina Boz ve Burak Deniz’in Rol Aldığı Maraşlı 11 Ocak’ta Başlıyor

Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz’in yer aldığı, ATV’nin yeni dizisi Maraşlı heyecanla bekleniyor. Dizi 11 Ocak akşamı yayın hayatına başlayacak. 

Özel Kuvvetler’den ayrılma eski bir asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş’in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Burak Deniz ve Alina Boz’un yanı sıra Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar gibi isimler de yer alıyor. 

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un yazdığı, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği dizinin yapımı Tims&B Productions’ın. 

İlgili Makaleler