AlphaTauri 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Moda ve İşlevsellik Bir Arada

AlphaTauri, 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla sezona giriş yapıyor. Benzersiz ve yenilikçi moda teknolojileriyle tasarlanarak zamanın ötesine geçen, hem vücutlara hem de zihinlere oturan şık parçaların yer aldığı koleksiyon, 4 Ekim itibarıyla moda tutkunlarıyla buluşuyor.

AlphaTauri, Sonbahar/Kış 2021 sezonunda inovatif tasarım ve patentli teknolojiler yardımıyla günlük yaşamı geliştirmek üzere işlenmiş parçalardan oluşan koleksiyonunu kadın ve erkek, tüm moda severlerin beğenisine sunuyor.
 
AlphaTauri Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu, şıklık ve rahatlığı bir araya getiren, maksimum hareket kabiliyetine ve çoklu renk seçimine imkân veren tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda sezonun renkleri tebeşir ve kül grisi ile çarpıcı bir zıtlık yaratan altın, parlak sarı, lacivert ve mavi tonları hakimiyetini sürdürürken; marka bünyesinde geliştirilmiş özel ekose deseni de tüm koleksiyona damgasını vuruyor. Mont, parka ve pantolon gibi parçalardan oluşan koleksiyonda, çift taraflı giyilebilme özelliğine sahip dış giyim seçenekleri, yünlü trikolar, kazaklar ve uniseks aksesuarlar da kilit stil unsuru olarak öne çıkıyor.
 
 
Mevsim geçişlerine uyumlu tasarımlar
AlphaTauri Sonbahar/Kış 2021 sezonunda, inovatif kumaşlardan ve fonksiyonel tasarım unsurlarından yararlanılarak geliştirilen parçalar ile mevsim geçişlerine uyum sağlayan dış giyim trendi fark yaratıyor. Mühendisliği AlphaTauri tarafından gerçekleştirilen sofistike tekstil teknolojisi ile hayata geçirilen ürünlerden Teknik Parka (The Technical Parka) ve İnovasyon Trençkot (Innovation Trench), koleksiyonun mutlaka sahip olunması gereken parçalarını oluşturuyor. Koleksiyonda aynı zamanda hem kadın hem de erkekler için için teddy kürk detaylı ve çift taraflı giyilebilen montlar ile klasik shearling ceketlerin yanında, entegre sırt çantası kayışlarıyla farklı bir stil sunan Kapitone Primaloft® Mont dikkatleri üzerine topluyor.
 
 
Teknolojinin kolaylaştırıcı etkisi ile modada yenilikçi bir bakış açısı
Zengin sonbahar renk paletiyle soğuk günlere sıcaklık katan koleksiyonda şıklık, teknik malzemelerin ve teknolojik dokunuşların öne çıktığı tasarımlarla buluşuyor.  3D örme teknolojisinin kullanıldığı koleksiyonda, su geçirmez ve sıcaklık düzenleyici özellikler sunan bol paçalı pantolonlar ve midi boy elbiseler kadın giyiminde modern siluetler yaratmaya yardımcı oluyor. Motion fit teknolojisi ile tasarlanan ve çıkarılabilir yeleklerin bulunduğu su geçirmez blazer ceketler ise erkek giyiminin vazgeçilmezi tarz ve kullanışlılığı aynı potada eritiyor.
 
Hafif, teknik kumaşlar kullanılarak yapılan minimal dikimler, kıyafetlerin hızlıca katlanabilmesine imkan veren ‘Travelhandle’ sistemine sahip pratik tasarımlar, lazer kesimli ve perfore detaylar, her parçada fonksiyonellik ve tasarımı birleştiriyor. Erkekler ve kadınlar için yeni hayata geçirilen, patentli Taurex® ve Taurobran® teknolojileri ile üst düzey nefes alabilirlik, su geçirmez ve sıcaklık düzenleyici özellikler sunacak şekilde tasarlanan ‘Innovation Capsule’ ise tarzı ve konforu zahmetsiz şekilde bir araya getiriyor.
 
 
 
4 Ekim itibarıyla moda tutkunlarıyla buluşacak AlphaTauri tasarımları, Türkiye’nin öncü markası Vakkorama’da da satışa sunuluyor. AlphaTauri 2021 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’na ait parçaların yanı sıra imza AlphaTauri tasarımları, 4 – 10 Ekim tarihleri arasında Vakkorama Zorlu Center vitrinini süslüyor.
 
AlphaTauri 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonuna Vakkorama mağazalarında, Vakkorama online mağazada ve alphatauri.com sitesinden ulaşılabiliyor.
 
 
 

İlgili Makaleler