American Hospital The Bodrum Cup Başlıyor

Aralıksız 30 yıl boyunca devam eden ve 30. yılına İstanbul Boğazı’ndan başlayan yarışlarıyla önemli bir ilke imza atan uluslararası yelken festivali American Hospital The Bodrum Cup, 31. yılında da dünyanın dört bir yanındaki binlerce yelkenciyi ve yelken tutkununu 21 – 26 Ekim 2019 tarihlerinde Bodrum’da toplamaya hazırlanıyor.
 

İçinde barındığı konser ve çeşitli etkinlikleriyle, yatlarda ağırlanan konuklarıyla, yat yarışları arasında en seçkinlerinden biri olan American Hospital The Bodrum Cup, çoğunluğu klasik ve ahşap olan 150 yatın katıldığı, Bodrum’un masmavi suları üzerinde unutulmaz bir yelken yarışından çok daha fazlasını sunuyor.
 

Herkes Bu Yarışta
Organizasyonun komodorluk görevini yürüten Arsenal Futbol Kulübü’nün eski eş başkanı ve Premier League’in kurucularından David Dein, bu sene de yarışta İngiltere’den getirdiği profesyonel ekiplerle her zamanki yerini alacak. Take It Easier isimli yatıyla 11 yıldır yarışa katılan ve son iki yıl kendi kategorisinde birincilik kupasını kaldıran David Dein, her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışlara renk katacak.

İlgili Makaleler