And Just Like That İkinci Sezon Onayını Aldı

Sex and the City ve devam yapımı And Just Like That hayranlarını sevindiren haber bugün geldi!

Şubat ayında sona eren ilk sezonun ardından devam edip etmeyeceği merak konusu olan sevilen dizi, ikinci sezonu için HBO Max tarafından onay aldı. 

Dizinin yapımcısı Yapımcı Michael Patrick King, “Bu güçlü, harika aktörler tarafından oynanan bu canlı; cesur karakterlerin daha fazla hikayelerini anlatmaktan mutluluk ve heyecan duyuyorum. Gerçek şu ki, hepimiz çok heyecanlıyız.” sözleriyle yeni sezonu doğrularken HBO Max’in orijinal içerik başkanı Sarah Aubrey ise “Bu karakterlerin ve hikayelerinin, zaten bildiğimiz ve çok sevdiğimiz bir dünyada geçen kültürel sohbetinden çok memnunuz” dedi.

İkinci sezona dair detaylar henüz belirtilmemiş olsa da, Sex and the City’nin orjinal kadrosu Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis’in yanı sıra devam serisinde diziye eklenen Sara Ramirez, Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury ve Karen Pittman ikinci sezonda yeniden göreceğimiz isimlerden. Samantha Jones karakteriyle Kim Cattrall’ın diziye geri dönüp dönmeyeceği konusunda herhangi bir olumlu gelişme olmasa da, dizinin hayranlarının umutlu bekleyişi devam ediyor. 
 

İlgili Makaleler