Annelerin Keyfine Göre Anneler Günü Hediyeleri

Annelerin Keyfine Göre Anneler Günü Hediyeleri

Anneler gününde sıcacık bir gülücük içten bir öpücük onları mutlu etmeye yetse de, bizi dünyaya getirip, binbir emekle büyüten sevgili annelerimize onları düşündüğümüzü hissettirecek en özel hediyeyi almak isteriz.

İşte bu noktada imdadımıza her zevke ve herkese özel hediye seçenekleri sunan English Home yetişiyor. Üstelik English Home  Anneler Gününe özel etiketin yarısı kampanyası ile muhteşem fırsatlar sunuyor.

Hem anneniz hem de tüm sevdikleriniz için seçebileceğiniz, birbirinden şık ve özel hediye seçeneklerini keşfetmeye başlayalım;

 

1. Kahve Takımları

Türk kahvesi seven annelerin bu hediye seçeneğine oldukça sevineceğine eminiz! Zarif çiçek desenleriyle şık bir tasarıma sahip fincan takımı ile annenizin kahve keyfine keyif katın.

Anneler Günü’nde kahvaltıdan sonra yaptığınız ilk kahveyi ona aldığınız yeni fincan takımıyla servis etmek hediyenize eşlik edebilecek düşünceli bir jest olabilir.
 

Flower Spree Porselen 2’li Kahve Fincan Takımı 90 Ml Beyaz – Lacivert  

________________________________________

2. Mis Gibi Kokan Kekler için…

 

Pişirdiği her şey birer sanat eseri niteliğinde olan annenize taze lezzetlerini şık bir şekilde sunabileceği veya saklayabileceği Flower Spree Kek Fanusu hediye ederek gönlünü bir kez daha fethedebilirsiniz. Annenize anneler günü için ellerinizle yapacağınız pastayı yeni hediyesiyle sunmayı unutmayın!

Flower Spree Emaye Kapaklı Kek Fanus 31 Cm Yeşil  

 

________________________________________

 

3. Mutfakta Harikalar Yaratan Annelere Öneriler

Mutfakta harikalar  yaratan anneler, doğru merdanenin önemini bilirler. Silindir kısmı şık çiçek desenleriyle bezeli New Bone porselenden yapılan English Home Flower Spree merdane ile her öğün üşenmeden yemek yapan annenizin işini kolaylaştırmanın yanı sıra, mutfakta geçirdiği zamanı keyifli kılabilirsiniz.

Flower Spree New Bone Merdane 45 Cm Beyaz 

________________________________________

 

4. Yatak Örtüleri ve Pikeler

Pikeler, yorgan ve battaniyelerin kullanılmadığı sıcak yaz döneminin favori yatak odası tekstili ürünü olabilir.

Biricik annenizin konforunu göz önünde bulundurarak hediye edeceğiniz şık floral desene sahip bir pike ile yaz akşamlarını renklendirebilirsiniz. Bizim tercihimiz English Home Camellia ve Buttercup pike modellerinden yana.

Camellia Baskılı Tek Kişilik Pike 150×220 Cm Şeftali 

Buttercup Baskılı Çift Kişilik Pike 200×220 Cm Sarı

 

İlgili Makaleler