Antoine Griezmann Mango Man’in Yeni Yüzü

Mango Man, markanın İlkbahar/Yaz 2022 sezonundaki yeni yüzü olarak, Atlético de Madrid takımının futbolcusu Antoine Griezmann’ı seçti. Mango’nun erkeklere yönelik koleksiyonlarının bulunduğu Mango Man, 2008 yılında erkeklere güncel ve modern bir moda anlayışı sunmak için kuruldu. Tarzı, güncellenmiş kaliteli klasiklere dayanır; bu klasiklere yerinde bir moda dokunuşu katarak trendleri kentsel ve zahmetsiz bir stilde birleştirir.

Sporda bir dünya ikonu olan Fransız forvet, 2016 Avrupa Şampiyonası, Avrupa Ligi, 2018 Dünya Kupası’nda ve 2021 UEFA Uluslar Ligi’nde en çok gol atan oyuncu seçildi. Ayrıca, giyim konusunda göze çarpan bir stili, değerleri, özgünlüğü ve rahat tarzı olması, onu firma için iyi bir elçi yapıyor.

  

Tanınmış fotoğrafçı Ronan Gallagher’ın objektifine poz veren Griezmann, Mango Man’ın yeni trendlerini sunuyor: Poplin ve ketenden yapılmış, rahat, güncel, düz kesim pantolonlar; ikonik yazlık takım elbiselerle özel dikime dönüş ve kruvaze ceketli takım elbisenin yeni yorumu; yaz sezonu gecelerine özgü, açık tonlarda, pamuklu ve keten ceketler; minimal estetiğe sahip, saf ve temiz siluetleriyle öne çıkan takım elbiseler.

«Kendisiyle birçok değeri paylaştığım bir marka olan Mango ile iş birliği yapmak benim için büyük bir onur. Koleksiyonların tarzı çok çağdaş, çok yönlü, kolay giyilebilen ve herkesin tarzına uyum sağlayan parçalara sahip koleksiyonlar. Markanın Akdeniz ruhu ve değerleriyle çok uyumlu olduğumu düşünüyorum. Çok keyifli bir iş oldu; ekip, her şeyin yolunda gitmesini sağladı ve sonuçlarla gurur duydum.” ifadesini kullanıyor futbolcu.

  

Antoine Griezmann Fransa’da, dernek ve onlara bağlı kuruluşlarla iş birliği yapan, insanlar üzerinde olumlu etkiye sahip projeleri desteklemeye odaklanan bir STK olan, Un Rien C’est Tout gibi çok sayıda hayır kurumu ile bağlantılı bir futbolcu. Ayrıca, aralarında LGTBIQ+ hakları veya sporda cinsiyet eşitliği gibi konuların da bulunduğu birçok değer hakkında farkındalığa sahip
 

Mango Man, online kanalının yanı sıra, 35 ülkede 331 satış noktasına sahiptir ve şu anda online kanalı, Mango’nun ticaretinin %10’unu temsil etmektedir. Mango Man, kaliteli ve çağdaş ürünler tercih eder, müşterilerinin yaşam tarzını da göz önünde bulundurarak, tarzını, resmi ve resmi olmayanın karışımı olan bir alana taşımaktır.

Mango, geçmişteki, kampanyalarında Gerard Piqué, Zinedine Zidane, Adrien Brody ve Andrés Velencoso gibi büyük yeteneklerle iş birliği yapmıştı.

İlgili Makaleler