‘Athleisure’ Trendine NetWork Yorumu: N-Tech

NetWork, İlkbahar/Yaz 2021 erkek koleksiyonunda moda ve teknolojiyi aynı stil ekseninde buluşturan inovatif bir seçkiye yer veriyor. Sportif, akıllı, şık ve dayanıklı tasarımlardan oluşan yeni N-Tech serisi, kalite ve konforu iç içe geçirerek modern NetWork erkeğinin aktif yaşam tarzına değer katmayı amaçlıyor.
 

 

Siyah, lacivert, saks mavisi, gri, sarı ve beyaz renklerin yoğun bir biçimde kullanıldığı N-Tech serisinde; nefes alabilen kumaşları ve fonksiyonel tasarım ögeleri sayesinde yüksek performans sağlayan şort, yağmurluk, tişört, triko ve sweatshirt’ler ile eşofman ve pantolon-ceket takımları bulunuyor. Mekanik esneme, kırışmama, leke tutmama ve çabuk kuruma özelliklerine sahip parçalar; bantlı dikişleri, su geçirmez fermuarları ve patch eklemeleriyle işlevselliğin dozunu artırıyor. Parlak materyaller ve sürdürülebilir mat kaplamalı dokular karşıtlığın çarpıcı etkisini açığa çıkarırken, yenilikçi, akıllı ve estetik detaylar sportif görünümlere güçlü bir odaklanma ile eşlik ediyor.
 

 

‘Athleisure’ trendine yalın, rafine ve iddialı bir yorum katan NetWork, şıklık, konfor ve performansın dengeli birlikteliğini yansıttığı N-Tech serisiyle İlkbahar/Yaz 2021 sezonunda erkek modasının dinamiklerini değiştiriyor.

 
N-Tech tasarımlarını ve daha fazlasını keşfetmek için Network.com.tr ve NetWork mağazalarına davetlisiniz.

İlgili Makaleler