Aveda Invati Brow Dolgunlaştırıcı Kaş Serumu ile Daha Kalın ve Dolgun Kaşlar

bitkileri gibi doğal içerikli bileşenlerin kullanıldığı serum, canlı görünümlerini geri kazanmalarına yardımcı olmak için kaşı canlandırır ve kaşı beslemeye yardımcı olur. Klinik bir çalışma sonucunda, katılımcıların tamamı 12 haftalık kullanımdan sonra kaşlarının dolgun görünümünde bir iyileşme olduğunu söyledi.
 
Aveda Küresel Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı David Hutchinson, “Küresel maske kullanımı nedeniyle, odak noktası olarak kaşlar her zamankinden daha fazla dikkat çekiyor. Kaşlara çok önem veren bir kültürde yaşıyoruz. Bu da son derece yüksek ilgiye sahip ve hızlı büyüyen bir segment. Aveda olarak, bitkisel içerikli saç bakımı ve biliminde uzmanız ve bu uzmanlığımızı artık kaşlara da yansıtıyoruz,” diye özetliyor.
 
GÜCÜNÜ BİTKİLERDEN ALAN TEKNOLOJİ
Gücünü bitkilerden alan invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu, kaşları korumaya, görünümlerini canlandırmaya ve dolgunlaştırmaya yardımcı olan bitkisel içerikli bileşenlerle oluşturulmuş bir formüle sahiptir.
●      Koruma: Japon madımağı bitkisi, ilk önce kıl köküne nüfuz ederek kaşların doğal keratinini desteklemeye yardımcı olur. 
●      Canlandırma: Ginseng ve organik sertifikalı zerdeçal, kaşın altındaki cildi canlandırmak ve beslemek için diğer bitkisel aktif bileşenlerle bir araya gelerek kaşa dolgun görünümünün geri kazandırılmasına katkı sağlar.
●      Dolgunlaştırma: Hindistan halkı tarafından yüzyıllardır canlı görünen saçları desteklemek için kullanılan bir ayurveda bitkisi olan amla, her bir kaş kılının görünümünü kalınlaştırmaya yardımcı olarak kaşların daha kalın ve dolgun görünmesini sağlıyor.

 

ÖNEMLİ FAYDALAR VE İÇERİK
Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu, dört hafta gibi kısa bir sürede daha kalın, daha dolgun, daha yoğun görünen kaşlara sahip olmanıza yardımcı olurken, 12 haftada ise tam sonuç veren, %96 doğal türevli, vegan bir kaş serumudur. Formülasyonu sayesinde kaşların dolgun görünümünü geri kazanmasına yardımcı olur, daha dolgun görünümlü kaşlar için seyrek alanları dolduracak şekilde uygulanır ve kaş kıllarının sabit kalmasına yardımcı olan karaçam ağacı reçinesi ile kaşta bakımlı ve yumuşak bir bitiş sağlar. Ayrıca, serum formulü kaşların altındaki cildi nemlendirmeye yardımcı olmak için gliserin ve kafein içerir. Kolay emilen bu serum, kaşları besleyen bileşenleri ile etkili sonuçlar sağlar. Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu paraben, ftalat, mineral yağ, silikon, sülfat, aroma veya glüten içermez. Ayrıca güvenlidir, dermatologlar ve oftalmologlar tarafından test edilmiştir. Tahriş etmez; hayvan dostu ve vegandır.
 
ÇEVRESEL STANDARTLAR
Invati brow™ dolgunlaştırıcı kaş serumu %96 doğal türevlidir, hayvan dostu ve vegandır. Ambalajı, %65 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş alüminyum kapaklı olup, %50 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş (PCR) PE paketlemeden oluşur ve paket kartonu %100 geri dönüştürülmüştür.
 
NASIL KULLANILIR?
Temiz ve kuru kaşlara, kaş dibine kadar günde bir kez uygulayın. Diğer makyaj ve güzellik ürünlerini uygulamadan önce tamamen kurumasını bekleyin. Kirpik bölgesinde kullanımı önerilmez. İlk önce kaş serumu ile bakım yaptıktan sonra, mükemmel kaş görünümünüzü Aveda’nın Brow Definer Kaş Şekillendirici Kalemi ile belirginleştirin ve bir kaş fırçası ile tarayarak tamamlayın.
 
Aveda’nın vegan ve %100 doğal türevli brow definer kaş şekillendirici kalemi ile kaşlarınızı mükemmelleştirmek için şekillendirin, doldurun ve bakım yapın. Bu çok amaçlı kaş kalemi, dört tamamlayıcı tona sahiptir ve botanik türevli yumuşatıcılar, bakım yapan bileşenler, mumlar ve minerallerin dengeli bir karışımı ile zenginleştirilmiştir. Brow Definer Kaş Şekillendirici Kalem, leke tutmaz ve suya, tere ve neme karşı dayanıklıdır, pürüzsüz bir uygulama ile uzun süre kalıcı renkler sunar.

 

Saç renginize uygun olarak tercih edebileceğiniz dört Brow Definer Kaş Şekillendirici Kalem tonu:
Light Blonde: Altın alt tona sahip sıcak sarı saçlar için önerilir.
Dark Blonde: Küllü alt tona sahip soğuk sarı saçlar için önerilir.
Light Brown: Bakır ya da altın alt tona sahip, sıcak kahve ve kırmızı saçlar için önerilir.
Dark Brown: Doğal ya da küllü alt tona sahip, soğuk kahve saçlar için önerilir.
 
AVEDA’NIN INVATI™ KOLEKSİYONU
Yeni dolgunlaştırıcı kaş serumu, saç dökülmesine karşı şampuan: hafif ve zengin doku, dökülme karşıtı dolgunlatırıcı saç kremi, dökülme karşıtı saç serumu, yoğun dolgunlaştırıcı maske ve yine Ekim 2021’de satışa sunulacak yeni Invati Advanced™ saç dolgunlaştırıcı köpük ile birlikte invati advanced™ ailesine katılıyor.

 

İlgili Makaleler