B-Lite ile Maksimum Doğallık ve Minimum Risk

Tüm dünyada meme estetiğine büyük rağbet olmasının bu alandaki uzmanları daha az riskli, daha doğal ve daha güzel sonuçlar elde etmek için yeni arayışlara ittiğine dikkat çeken Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Berker Büyükgüral ameliyat teknikleri ve kullanılan meme implantlarının sonuca olan etkisini anlattı.

 

 

Daha doğal sonuca daha az riskle ulaşılıyor

Alman Teknolojisi B-lite yeni nesil meme protezleri, içeriğindeki mikroküreler sayesinde meme büyütme operasyonlarında daha doğal ve daha az komplikasyonlu operasyonlar yapmamıza olanak sağlıyor. B-lite’ın geçmişten günümüze kullanılagelen meme silikonlarından farkı aynı hacimdeki silikon proteze göre %30’a kadar hafif olması. Bu hafiflik hastalarımızda da ameliyat sonrası konfor sağlıyor. Meme protezinin hafif olması memenin eskisine göre ağırlaşmasına bağlı oluşabilecek sarkmaların önüne geçiyor. 

 

Daha hafif bir implant oluşu günlük yaşamda konfor sağlıyor

%30’a kadar hafiflik günlük aktiviteler sırasında ve özellikle de spor yaparken memede silikon varlığı hissini azaltıyor. Protezin yumuşak ve gerçek doku kıvamında olması dokunulduğunda silikonu hissetme olasılığını azaltıyor. B-lite protezin hafif olmasının diğer avantajı ise meme dikleştirme ve büyütme yapılan hastalarda silikonun ağırlığına bağlı ameliyat izlerin ameliyattan sonra genişleme riskini de en aza indirgemiş oluyoruz. Bu hafiflik ileri dönemde memenin tekrar sarkma riskini de azaltmış oluyor.

 


 

CE belgeli B-Lite’ın vücuda zararı yok

B-lite protezler 10 yıl gibi uzun bir çalışmanın sonucunda biz hekimlerin kullanımına sunulan CE belgeli bir meme implantıdır. Binlerce hastada kullanılmış ve vücuda herhangi bir zararı olmadığı belirlenmiştir. Meme kanseri olup memesi alınan hastalarda da memeyi yeniden yapmak için büyük boyutta ama hafif B-lite protezler de rahatlıkla kullanılmaktadır.

 

Farklı şekillerdeki implantlar içinden kişiye en uygunu seçiliyor

B-lite protezlerin yuvarlak, damla şekilli yüksek ve düşük projeksiyonlu farklı modelleri var ve bizim kişiye özel en uygun protezi seçerek doğal sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. 500cc ve üzeri büyüklükte meme protezi isteyen hastalarda da protezin ağırlığına bağlı dezavantajı ortadan kaldırmış oluyor. Size en uygun olan protez modelinin seçimi için bu konuda tecrübeli estetik plastik cerrahi uzman hekimine başvurmanızda yarar var.  

İlgili Makaleler