Bakım Tüyoları: Özge Özacar

Sabah Rutini
“Cildimi nemli tutmaya özen gösteriyorum. Sabah yüzümü yıkadıktan sonra hemen nemlendiricimi
sürerim. Cildimi arındırmak için ise Neutrogena Hydro Boost serisinin pürüzsüzleştirici peeling jelini kullanıyorum. Duştan sonra kullanmak için ise aynı serinin vücut nemlendiricisini gözü kapalı tavsiye ederim!”


 
Gece Rutini
“Yatmadan evvel varsa muhakkak makyajımı temizler ve yüzümü bol suyla yıkarım. Nemlendirici yüz kremlerime ek olarak geceleri Darphin’in antioksidan içerikli gözaltı kremi Intral’i kullanıyorum.”
 

Cilt Bakımı Alışkanlıkları
“Her ne kadar genetik olarak cildim konusunda şanslı olsam da, bunu korumak için mümkün mertebe dikkatli olmaya çalışıyorum. Bol su içmeme ve yağlı yiyecekler tüketmiyor olmama ek olarak, duşta mutlaka yüzüme sabunla peeling yapıyorum. Severek ve günlük olarak düzenli kullandığım nemlendirici ürün serim ise Neutrogena Hydro Boost.”
 
Spor Rutini
“Çocukluğumdan bu yana basketbol ve voleybol geçmişim olduğu için, sporla hem oyuncusu hem de izleyicisi olarak oldukça ilgiliyim. Üniversite günlerimden beri düzenli olarak pilates yapıyorum. Spor salonu alışkanlığım olmadığı için evime aldığım kondisyon bisikletime ek olarak; pilates malzemelerimle düzensiz iş saatlerime adapte edebildiğim, kendime ait bir spor rutini oluşturdum.”
 

Özge’nin Unsuz Pankekleri
“Tatlı düşkünü bir kişi olarak şu sıralar spor sonrası favorim muz ve yumurta kullanarak yaptığım unsuz, ilave şekersiz pankekler! Bir adet muzu ezip içine bir tam yumurta ve iki yumurtanın akını ekleyip çırpıyorum. Karışıma tercihen tarçın ve damla bitter çikolata ilave edip, bir tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı eklediğim teflon tavada pişiriyorum.”
 

Kaçış Noktaları
“Seyahat etmek, yeni yerler keşfedip maceralar yaşamak en büyük yaşama sevincim diyebilirim. Sinemasına, müziğine, mutfağına, diline inanılmaz bir hayranlık duyduğum Fransa’nın az da olsa aurasını bana yaşattığı için Fransız Konsolosluğu içerisindeki Bistro Français, İstiklal’in tüm o kaosu arasında yeşillikleri ve ferah avlusuyla benim için vazgeçilmez bir vaha.”

İlgili Makaleler