BAQA’nın Doğa Dostu Yeni Koleksiyonu ile Tanışma Zamanı!

Yaratıcı ve yenilikçi tasarımlarıyla Türk modasının öncü markaları arasında yerini alan BAQA, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu ile farklı stillere ilham oluyor. Doğa dostu kumaşlarıyla tasarlanan yeni koleksiyonda birbirleriyle kombinlenen modelleri sayesinde konfor ve rahatlık ön plana çıkıyor.

  

BAQA vegan kumaşlarla tasarladığı İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunda yer alan parçalar, zamansız kombinlere olanak sağlıyor. Ulaşılabilir lüksü simgeleyen koleksiyonda yaprak desenlerinin ve toprak, bej, kum ve soft renkleri hakimiyet kuruyor. Doğanın tüm ahengini içinde barındıran modelleriyle BAQA, çiçek deseniyle hareketlenen tasarımlar pembe, kırmızı, sarı, turuncu ve mavi renkleriyle de yazın sıcaklığını yansıtıyor.

    

BAQA İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonunda piliseli çift renkli şık elbiseler, gündüzden geceye uyarlanabilen pijama takımlar, hafif kumaşlardan tasarlanan ceketler ön planda yer alıyor. BAQA ilkbahar/yaz tarzınıza eşlik ederken koleksiyonun özgün tasarımları ise göz alıcı bir görünüm sunuyor.

 

İlgili Makaleler