BAQA’NIN Vegan Ve Doğal Sonbahar/Kış 2022 Koleksiyonunu Keşfedin

Yaratıcı ve yenilikçi tasarımlarıyla Türk modasının öncü markaları arasında yerini alan BAQA, vegan ve doğal elyaflarla tasarladığı Sohbahar/Kış 2022 Koleksiyonuyla modaya yön veriyor. Zamansızlıktan ilham alan koleksiyon, elegant bir şıklığı temsil ediyor.
 
 
BAQA; sanat, tasarım ve mimariden alınan ilhamla tasarlanan benzersiz koleksiyonlarını bu sezon maskülen ceketleri, kaşe kabanları ve rahat formlardaki elbiseleriyle tamamlayarak kadınların vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Sonbahar/Kış 2022 Koleksiyonu, rafine kumaşlar ve mükemmel terzilikle öne çıkarken, şaşırtıcı detaylarla modern siluetler yaratıyor. BAQA kreasyonları, gündüzden geceye kombinlenebilen ürünleriyle lüksü şıklıkla buluşturuyor.
 
 
BAQA Sonbahar/Kış 2022 Koleksiyonunda sezonun ikonik renkleri arasında yer alan kırmızıyı, haki, kiremit, ekru ve kahverengi ile bütünleştiriyor. Modern dünyanın dinamizmini temsil edecek şekilde tasarlanan bu koleksiyon, hafif silüetler ve serbest formlu tasarımlarıyla hareket kabiliyetinin önemini vurguluyor.
 

İlgili Makaleler