Beauty Omelette Cilt Bakım Ailesi Büyüyor

Kore’de alanında uzman kimyager ve biyologlardan oluşan bir ekibin dört yıl süren AR-GE çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan ürünler cilde faydalı zengin ve doğal içerikleri ile dikkat çekiyor.
 

Beauty Omelette Göz ve Dudak Makyaj Temizleme Losyonu
Beauty Omelette’nin yeni göz ve dudak temizleme losyonu, yağ ve su içeriklerinden oluşan iki fazlı bir temizleme ürünü. Su geçirmez maskara veya ağır mat ruj gibi en zorlu makyaj ürünlerini çıkarmakta bile son derece etkili olan losyon, özellikle göz ve dudak makyajını temizlemek için formüle edildi.
Çalkalanıp karıştırıldığında yağ (berrak) ve sudan (mavi) oluşan bu iki temel bileşen, yoğun göz ve dudak makyajını saniyeler içinde eritir. Ayrıca ciltte tahrişe yol açabilecek zararlı mikroorganizmalara karşı, rüzgarda doğal şekilde kurutulmuş deniz tuzu ile ekstra temizleme gücü sağlar.
 

Beauty Omelette Yüz Yıkama Jeli -Normal Ve Yağlı Ciltler İçin-
Ciltteki safsızlıkları ve sebumları tamamen gidermek için formüle edilen şeffaf-jel tipi yüz temizleyici, cildi akneden sorumlu bakterilerden arındırarak gözenekleri temizler ve temiz tutar. Cildi canlandırır ve taze bir cilt hissi uyandırır. Bu özel formül aynı zamanda kir sökücü ve makyaj temizleyici olarak da kullanılır.
İçeriğindeki Sitrik Asit, Allantoin ve Nane Yaprağı Ekstresi sayesinde yağlı ve akneye eğilimli ciltler için, ciltte kuruluğa ve tahrişe sebebiyet vermeden gözeneklerin açılmasını sağlar. Ayrıca cildi nemlendirmek, ciltteki dökülmeyi azaltmak ve esnekliği artırmak için Meyan kökü ve Baobab Tohum Özleri içerir.
 
Beauty Omelette Yüz Yıkama Köpüğü -Kuru Ve Hassas Ciltler İçin-
Beauty Omelette yüz yıkama köpüğü ile cildinizi şımartacak bir deneyime sahip olacaksınız. Kore Kırmızı Ginseng Kökleri ve cilt için faydalı proteinler, mineraller, vitaminler ile geliştirilen ürün içeriğindeki 14 bitki özü ile zengin bir içeriğe sahip. Bu nedenle cildi tahriş etmeden besler ve temizler. Ciltte kuruluk hissi bırakmadan her gözeneğe nüfuz eder. Zengin içeriği ve formülasyonu sayesinde cildi bol miktarda nemlendirir ve rahatlatır.
 

Beauty Omelette Beyaz Krem
Uzun süredir heyecanla beklenen BEAUTY OMELETTE WHITE CREAM, makyaj çantanızın vazgeçilmezlerinden olmaya aday. White Cream, cildinizi beyazlatıp rengini düzeltirken, güneşten gelen zararlı UV ışınlarına karşı koruma sağlıyor. Yoğun nemlendirme özelliği ile de dikkat çeken ürün birçok cilt ihtiyacınızı birarada karşılayabiliyor.
Bu çok yönlü beyazlatıcı ve nemlendirici gündüz kremi sadece çok özel bir öz olan Kore Kırmızı Ginseng Kökü özütlerinden oluşuyor. (net ağırlığın % 25.2’sini oluşturur). White Cream aynı zamanda UVA ve UVB hasarlarına karşı koruyan geniş spektrumlu bir güneş kremi.
Kremin içeriğinde yer alan özel güçlendirici formül, cildinizi kızarıklık, donukluk, lekelenme ve hiperpigmentasyondan koruyan günlük renk düzeltme çözümünüz olarak da işlev görüyor.
İçeriğinde bulunan B3 vitamini türevi olan Niacinamide sayesinde ton, ince çizgi, kırışıklık, matlık ve zayıf yüzeylerde görünür iyileşme sağlanmasına yardımcı olur.
Kore Kırmızı Ginseng’in cilt hücresi yenileme gücü ile Niacinamide’nin kırışıklık karşıtı işlevini birleştiren bu krem, cildiniz için günlük yaşlanma karşıtı bir çözüm sunar.
 
Beauty Omelette Nemlendirici Krem
Kuru ve Hassas Ciltler İçin: Shea Yağı ile zenginleştirilmiş, cildi nemlendirmek için bol miktarda BAOBAB TOHUM ÖZLERİ içeren anında etkili nemlendirici kremin jölemsi dokusu cildinize eşit bir şekilde yayılır ve neredeyse anında emilir. Sonuç! Cildiniz fazla yağlı hissetmeksizin daha yumuşak ve beslenmiş hisseder. Kuru ve hassas ciltler için idealdir; derin nemlendirme, kuruluk önleme, cildi yenileme ve rahatlatma hisse veren Nar, Bal ve Hamamelis gibi doğal olarak elde edilen bileşenlerle doludur.
Bu nemlendirici ayrıca, cilde eski görünümünü geri kazandıran ve rahatlatıcı bir madde olarak bilinen Adenozine adlı doğal ve yaşlanma önleyici bir madde içerir. Cilt yüzeyine enerji vererek kırışıklıkların görünümünü azaltır ve daha pürüzsüz, genç bir cilt elde edilmesini sağlar. Formülü, doğal bir cilt beyazlatma ve yaşlanma karşıtı bileşen olan Niasinamid ile geliştirilmiştir

Normal Ciltler İçin : Nemi hapsetme özelliğine sahip Jojoba ve Avokado yağı ile zenginleştirilen kremin jölemsi dokusu cildinize eşit bir şekilde yayılır ve neredeyse anında emilir. Cildi nemlendirmek için bol miktarda BAOBAB TOHUM ÖZLERİ içeren anında etkili nemlendirici ile cildiniz fazla yağlı hissetmeksizin daha yumuşak ve beslenmiş hisseder. Bu nemlendirici ayrıca, cilde eski görünümünü geri kazandıran ve rahatlatıcı bir madde olarak bilinen Adenozine adlı doğal ve yaşlanma önleyici bir madde içerir. Cilt yüzeyine enerji vererek kırışıklıkların görünümünü azaltarak daha pürüzsüz ve genç bir cilt elde edilmesini sağlar. Formülü, doğal bir cilt beyazlatma ve yaşlanma karşıtı bileşen olan Niasinamid ile geliştirilmiştir.

Yağlı Ciltler İçin : Cildi nemlendirmek için bol miktarda BAOBAB TOHUM ÖZLERİ içeren anında etkili nemlendirici. Cildi rahatlatıcı çay ağacı yağıyla zenginleştirilen kremin jölemsi dokusu cildinize eşit şekilde yayılır ve neredeyse anında emilir. Cildiniz fazla yağlı hissetmeksizin daha yumuşak ve beslenmiş hisseder.
Bu nemlendirici ayrıca, cilde eski görünümünü geri kazandıran ve rahatlatıcı bir madde olarak bilinen Adenozine adlı doğal ve yaşlanma önleyici bir madde içerir. Cilt yüzeyine enerji vererek kırışıklıkların görünümünü azaltarak daha pürüzsüz ve genç bir cilt elde edilmesini sağlar. Formülü, doğal bir cilt beyazlatma ve yaşlanma karşıtı bileşen olan Niasinamid ile geliştirilmiştir.
 

İlgili Makaleler