Beauty Pillow Anti-Aging Yastık ile Güzellik Uykusu Gerçek Oldu

Fransız dermatologlar ve kozmetik uzmanları tarafından geliştirilen Beauty Pillow Anti Aging Yastık, yaşlanma karşıtı teknolojisi ile zamanla uykunun neden olduğu yüz kırışıklıklarını önleyerek, daha uzun yıllar gergin bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Beauty Pillow, sıradan bir yastıkta uyurken oluşabilecek şişlikleri ve ezilmeleri önleyen ve yüzün doğal hatlarına uyum sağlayan tasarımıyla zamanı sizin için durduruyor.

Ortopedistlerin uzmanlığıyla geliştirilen Beauty Pillow, aynı zamanda uyku sırasında fizyolojik olarak doğru vücut pozisyonunu sağlayan ortopedik bir yastıktır. Boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı şikayetlerine sahip insanlar için idealdir. 

SKIN+ teknolojisi ile yastığınız gece boyunca sizin güzelliğiniz için çalışıyor!
Cilt bakımında yepyeni bir dönem başlıyor. Patentli bir teknoloji olan SKIN+ ile onlarca farklı krem kullanmaya ve ayna karşısında uzun saatler harcamaya ihtiyaç duymayacaksınız.
SKIN+, yaşlanmanın neden olduğu cilt hücresi hasarlarını önleyip, bunları onarıyor. Beauty Pillow gece boyu bakımınızı üstlenerek, cilt hücrelerinizin gençleşmesini tetikliyor. Bununla birlikte cildin nem seviyesi, yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğünü sağlamasına yardımcı oluyor.

İlgili Makaleler