Beden Benim Karar Benim

Mutlu olmakla mükemmel olmak arasında bir seçim yapmak zorunda hissettiğimiz ve baskılar yüzünden bu seçimi hep mükemmel olmaktan yana kullanmamız gerektiğine inandığımız garip bir çağda yaşıyoruz. Oysaki önemli olan mükemmel olmak değil, mutlu ve sağlıklı olmamız. Ayşegül Demirsoy Beden Benim Karar Benim adlı kitabı ile bize önemli olanı hatırlatıyor. 

Bu kitap size kendi değerinizi hatırlatmak adına bir motivasyon kitabı olmasının yanı sıra kilo vermek, beden şeklinizi değiştirmek istiyorsanız size rehberlik edecek bir sağlıklı yaşam kitabı…

Ayşegül Demirsoy’un yazdığı Beden Benim Karar Benim Destek Yayınları’ndan çıktı.

 

Arka Kapak Yazısı:

“Bu filmin başrolü sensin. Ve unutma, sen rakamlardan çok daha ötesin!”

Madde manadan ayrılmaz! Ruh bedenden ayrı tutulamaz…

Sağlık; ruh, zihin ve bedenin birlikte iyi olma halidir. Bedenin sağlıksızsa ruhunu, ruhun sağlıksızsa bedenini eninde sonunda hasta edecektir. Bu kitapta ikisini de daha iyi hale getirebilmen ve hayata karşı motivasyonunu yükseltebilmen için tüyolar bulacaksın.

Kaç beden olursan ol, kilon kaç olursa olsun kendini sevmeye, olduğun gibi tam şu halinle sevilmeye layık ve çok güçlü olduğunu hatırlatmaya geldim. Unutma, bu masalın kahramanı sensin. Kim ne derse desin, bedeninin şekli ya da kilon hakkında senden başka kimsenin söz hakkı yok!

Kendini değersiz hissettiğinde, kayboldum ya da bedenimi sevmiyorum dediğinde bu kitabı açıp birkaç sayfa oku. Biliyorum, insanlar genelde kitapları uyumak için okur fakat bu sefer bir değişiklik yap ve bu kitabı “hayata uyanmak” için oku.

 

Yazar Hakkında:

Milli sporcu ve yıllarca üst üste Türkiye şampiyonu  olmuş 16.12.1982 İstanbul doğumlu Ayşegül Demirsoy 13 yaşında spora atletizm ile başladı. Uzun süre lisanslı olarak koştuktan sonra, branş değişikliği yaparak bisiklet sporuna başladı.  Birçok kere Türkiye şampiyonu oldu ve ülkemizi temsil etti. Bu süre içerisinde  Kocaeli Üniversite Spor Akademisi’ni bitirdi. Daha sonra birçok eğitim alarak (zumba, pilates, beslenme, kişisel  spor eğitmenliği eğitimleri) master trainer olarak kişisel spor koçluğu  yapmaya başladı. Bedenin tek başına iyi olmasının yeterli  olmadığını, ruh ve beden birlikte iyi olursa kişinin sağlıklı olacağını deneyimlediği için kişisel gelişimi çok önemseyen Ayşegül Demirsoy Youtube ve Instagram  kanalından insanları motive etmeye ve spora teşvik etmeye devam ediyor.  

 

 

İlgili Makaleler