Bella Hadid İçki İçmeyi Neden Bıraktı?

2021 sonbaharında kurucu ortağı olduğu yeni alkolsüz içecek markası Kin Euphorics’i tanıtan Bella Hadid, 6 ay önce içki içmeyi bıraktığını InStyle’a anlattı. 

Lyme hastalığı sebebiyle yaşadığı bilinç kararmalarının yanı sıra anksiyete ve sürekli çalışmanın getirdiği tükenmişlik sendromuyla mücadele eden Bella Hadid, şeker dolu alkolsüz kokteyllerin aksine vücudun strese olan tepkisini dengelediği iddia edilen fonksiyonel içecek Kin ile tam da o dönemlerde tanışmış. 

Alkol ile olan ilişkisini “İçme konusunda payıma düşeni yaptım. Alkolü severdim ve öyle bir noktaya geldi ki kendimi kontrol edemeyeceğimi hissettiğim için gece çıkma planlarımı iptal etmeye başladım” ifadelerini kullanarak anlatan Hadid, doktorunun kendisine alkolün beynini nasıl etkilediğini beyin taramalarıyla göstermesinin ardından kadehi bir kere daha eline almanın çok daha zorlaştığını söyledi. 

İçki içmeyi bıraktıktan sonra alkollü içeceklerin yerine akşamdan kalma hissiyatı olmadan sosyal rahatlatıcı görevi gören markasının içeceklerinden Lightwave’i tüketmeye başlayan Bella Hadid, 2021’in ortasında aldığı bu kararın arkasında olduğunu şu şekilde dile getirdi:

“Alkol alma ihtiyacı hissetmiyorum çünkü sabahın 3’ünde beş yıl önce liseden mezun olduğum zamanlarda söylediğim bir şeyi düşünerek korkunç bir anksiyeteyle uyanacağımı biliyorum. Bütün bunların yanı sıra stres gibi sonsuz yan etkilerinin de olduğunu biliyorum” 

 

İlgili Makaleler