Ben Simmons X The Woolmark Company

Ben Simmons, The Woolmark Company ile birlikte sınırlı sayıda, yüksek performanslı merinos yününden t-shirt tasarladı. T-shirt tasarımı, dünyanın dört bir yanında basketbolu seven ve kutlayan topluluklardan ilham alıyor ve birçok dilde yazılmış olan #equalize mantrasına odaklanıyor.

T-shirtün satışından elde edilen tüm gelirin %100’ü, fırsatların önündeki engelleri ortadan kaldırmada benzer bir misyona sahip olan topluluk lideri kuruluşları destekleyen Ben Simmons Aile Vakfı’na (BSFF) gidecek.

% 100 Merinos yünü olarak Ben Simmons tarafından tasarlanan t-shirt, BSFF değeri olan “Do it with Heart” yürekten liderlik edin, doğru olanı yapın ve her şeyin birbirine bağlı olduğunu bilerek hareket edin misyonuna odaklanıyor.

“Bu ürünle ilgili amacımız, fırsat eşitliğini merkeze alarak, ırkçılığa dair farkındalık yaratmak ve mevcut sorunlara meydan okumaya kararlı insanlara ve kaynaklara destek sağlamak ” diye konuşan Simmons, “Avustralya Merinos yünü ile çalışmayı seçtik çünkü inanılmaz derecede yüksek kalitede, sürdürülebilir, etik olarak üretilmiş bir elyaf – yumuşak, kokuya dayanıklı ve sıcaklığı düzenleyen, harika bir yapıya sahip, bu sayede lüks ve performanstan ödün vermek zorunda kalmıyorsunuz” diyerek sözlerini sürdürdü.

İnanılmaz derecede yumuşak, doğal olarak ısıyla düzenleyen % 100 yenilenebilir ve biyolojik olarak parçalanabilir olma özelliği taşıyan t-shirt, elyaf orijinalliğini ve uzun ömürlü performansı garanti eden Woolmark onay mührünü taşıyor.

Ben Simmons Merinos Yünü T-shirtü, 29 Nisan’dan itibaren HBX.com’da 100USD’ye satışa sunuldu.

İlgili Makaleler