Benim Stilim: Kübra Demir

Sevdiğim Markalar
Bu sezonda bencem birçok marka ve tasarımcının koleksiyonları ön
plandaydı. Viktor & Rolf, Saint Laurent, Dior ve Balenciaga sezonda en sevdiğim markalar.
 
Güzellik Rutinim
Çok fazla makyaj yapmadığım için cildimi nemlendirmem genelde yeterli oluyor. İçeriği çok iyi olduğu ve cildime çok iyi geldiği için şu sıralar Beauty Omelette ürünleri favorim.
 
Seyahat Rotası
En son Barselona’ya seyahat ettim. Tarihi yerleri beni çok etkiledi. Özellikle Casa Milà-La Pedrera ve La Sagrada Familia benim için ayrı bir yeri olan yapılar arasına girdi.


 
Kitap Seçkim
Kendi Önünüzden Çekilin sevdiğim kitaplardan ve ara sıra aklıma geldikçe okurum. Hayatta farkında olmadan kendi önümüze engeller koyduğumuzu fark etmemi sağlıyor.
 
Sezona Bakış
Finans sektöründeydim ve sürekli değişen dinamizmini çok seviyordum. Ancak yapmak istediğim şey bu değildi. Bir gün, yıllardır kafamda olan moda sektörüne giriş yapmaya karar verdim, eskizlerimi önüme aldım ve her şeye sıfırdan başladım. Tasarımlarımda metafor kullanmayı çok seviyorum, yeni koleksiyonumda da keskin geometrik çizgilerden esinleniyorum. Hepsinin bende bir anlamı ve hikayesi var. Özellikle de anında değişen duyguların iniş çıkışları… Bu duygu değişimlerinin geneline baktığımda benim için kadın kimliği doğuyor.
 
Fonda
Bu aralar sürekli Haux-Touch dinliyorum.
 
Favori Çantam
Küçük çanta tercihim, Balenciaga çizgisini sevdiğim bir marka o yüzden vazgeçemiyorum. ‘Classic Metallic Edge City Mini’ olmazsa olmazlarımdan.
 
Ruj Seçimim
Olmazsa olmaz güzellik ürünüm ruj. Dolce & Gabbana Classic Cream rujun Tease 215 tonunu seviyorum.

Hayatımın Filmi
En sevdiğim film Black Swan (Siyah Kuğu). Sanırım birçok duyguyu bana aynı anda yaşattığı için.

Röportaj: Seray Denk 

İlgili Makaleler