‘Bir Tık’la Gelen Sağlık

Pandemi günlerinde, değişen alışkanlıklardan biri de online diyet ve spor hizmetlerinin, bu alanlarda hizmet almak isteyenler tarafından daha çok tercih edilmesi oldu. Sağlıklı Yaşam Asistanı Form Assist, kendilerinin tasarladıkları özel aplikasyonları aracılığı ile kişilerin, ihtiyaçları olan fizyoterapist, diyetisyen ve antrenör hizmetlerini, onlara özel hazırlanan programlarla kullanıcıları ile buluşturuyor.
Sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemenin, pandemi döneminde her zamankinden daha önemli olduğunu” vurgulayan Form Assist Genel Koordinatörü Önder Akgün, şimdiye kadar yaklaşık 60 bin kişiye hizmet verdiklerini belirterek “Bağışıklığını güçlendirmek, sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, kilo vermek ya da ideal kilosunu korumak, metabolizmasını hızlandırmak, postür analizini yaptırarak, vücudunu zinde tutacak egzersizleri öğrenmek ve uygulamak isteyen herkesin, bu hizmetlere kolaylıkla ulaşmasını sağlayarak kişilerin, sağlıklı yaşam yolculuklarında yanlarında olmak istiyoruz,” dedi.

Her Program Kişiye Özel Hazırlanıyor
Kullanıcılarına sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırmak; mottosu ile yola çıkan Form Assistte diyet, egzersiz ve postür düzeltici tüm programlar kişinin, kendi yaşam alışkanlıklarına, boy ve kilosuna, amacına ve sağlık bütünlüğüne katkı sağlayacak şekilde alanının uzmanları tarafından, ona özel olarak hazırlanıyor. Form Assist, aynı zamanda omurga sağlığı, postür analizi, solunum ve fonksiyonel egzersizlerinin yanı sıra oluşabilecek herhangi bir sakatlanmaya karşı koruyucu rehabilitasyon hizmetleri de sunuyor. Aplikasyon üzerinden uzmanlarla, mesajlaşma imkanı sayesinde kullanıcılar, motivasyonunu yüksek tutarken, sağlıklı yaşam yolunda kendilerine sıcak iletişim kurabilecekleri bir arkadaş da edinmiş oluyorlar.

Kişilerin kendilerine uygun hizmet paketlerini seçerek, hizmet alabilecekleri aplikasyonda, aynı zamanda birbirinden lezzetli sağlıklı öğün tarifleri, spor ve beslenme başlıklı, uzmanlar tarafından kaleme alınmış blog yazıları ve ücretsiz egzersiz programları da bulunuyor.

İlgili Makaleler