#BirlikteGüzel Sunar: Coyu

Elektronik müziğin önemli plak şirketlerinden Suara markasının yaratıcısı, prodüksiyonlarıyla geniş kitlelere hitap eden ve müzik endüstrisine ilham kaynağı olan DJ ve Prodüktör COYU, 17 Ocak Cuma gecesi Birlikte Güzel sunumuyla RX Istanbul’un kabinine geçiyor.
Sıradışı prodüksiyon yetenekleriyle tek bir tarza bağlı kalmayan Coyu, 2012 senesinde Fatboy Slim klasiği “Right Here Right Now” parçasına yaptığı remiks ile uzun süre Beatport listelerinde zirvede yer aldı. Kendi labelı Suara’nın yanı sıra Cocoon, Get Physical, Noir Music, Tronic’ten yayınladığı parçalarla da adından sıkça söz ettirdi. Resident Advisor en iyi listesinde üst sıralarda yer alan Coyu zamanın en iyi prodükterlerinden biri olarak öne çıkıyor.
Dünyanın neredeyse her yerini turlayan İspanyol DJ, Sonar Festival setleri ve Pacha Ibiza kulübünün resident DJ’i iken gerçekleştirdiği performanslarıyla biliniyor. Geçtiğimiz sonbaharda ilk albümü ‘You Don’t Know’da MOBY, Thomas Gandey, Lazarusman iş birlikleri ile adında sıkça söz ettiren Coyu ve Birlikte Güzel sunumu ve unutulmayacak performasıyla 17 Ocak Cuma gecesi
RX Istanbul’da.
Şehrin elektronik müzik mekanı RX Istanbul’dan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

 

İlgili Makaleler