Bodrum’da Sushi Keyfi

 

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan ve üst düzey konforuyla tatil anlayışını yeniden tanımlayan Mivara Luxury Bodrum, yeni restoranı Minami ile ayrıcalıklarına bir yenisini ekledi. Uzak Doğu Mutfağı’ndan vazgeçemeyenlere çok özel lezzetler sunan Minami, hem manzarası hem de lezzetleri ile bu yazın en çok konuşulan mekanları arasında…

.   

Mivara Luxury Bodrum, yeni açılan Japon Mutfağı Restoranı Minami’de iddialı bir sushi menüsü ve muhteşem bir manzara sunuyor. Japon mutfağının klasik ve yenilikçi tatlarını Sushi Şefi Evren Kıraman’ın kendine has yorumlarıyla sunan Minami, misafirlerini Bodrum’dan Japonya’ya seyahate çıkarıyor.  

Hem manzarası hem lezzetleriyle iddialı

Deneyimli ekibiyle imza lezzetler sunan Minami, şık atmosferi ve zarif dekorasyonuyla Bodrum’un gözde mekanları arasında yerini aldı. Lezzet severlere aperatiflerden salatalara, soğuk yemeklerden ızgaralara 50’ye yakın farklı tat sunan Minami, iddialı maki menüsünde 11 farklı çeşit bulunduruyor. Menüde yengeç, avokado, uçan balık yumurtasından oluşan California Maki; yılan balığı, salatalık ve unagi sos ile hazırlanan Unagi Maki gibi lezzetlerin yanında Seafood maki, Veggie maki gibi seçenekler de yer alıyor. “Bone in rib eye with tamanegi sauce (Tamanegi soslu kaburga kemiği)”, “Grilled seabass with jalepeno sauce (Jalepeno soslu ızgara levrek), “Roasted lobster with chili ponzu butter (Ponzu tereyağı ile kavrulmuş ıstakoz” gibi lezzetleri menüsünde bulunduran Minami, tatlı seçenekleri arasında yer alan mochi (japanese rice cake), yuzu cheesecake, çikolatalı sufle ve egzotik meyve tabağı ile de konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

İlgili Makaleler