Bol Paça Pantolon Kombinleri: İspanyol Paçalarla Şıklığı Yakalamanın 20 Yolu

Bol paça pantolonlar alt giyim ürünlerinin en rahat parçaları. Özellikle İspanyol paça modeller stil sahibi duruşlarıyla kalpleri çalıyor.

Dolabınızdaki İspanyol paça pantolonları nasıl kombinleyeceğiniz konusunda bir türlü emin olamıyorsanız tek yapmanız gereken ilham veren haberimize göz atmak olacak.

İspanyol paça pantolonlar ile yapabileceğiniz en rahat ve kolay kombin ile karşınızda ünlü moden Chanel Iman. Siyah bol paça pantolonunuzu siyah sweatshirt ve siyah botlarla kombinleyerek özellikle kış stilinizde rahatlığı yakalayabilirsiniz.

İspanyol paça kumaş pantolonlar ofis stilinizde sizi şıklığa taşıyacak. Kumaş bol paça pantolonunuzun üzerine şık bir bluz giyebilir, dilerseniz üzerinize ceket yerine örnekteki gibi beyaz bir gömlek giyebilirsiniz. Özellikle mevsim geçişleri için ideal bir kombin!

Boyuna çizgili kıyafetlerin sizi olduğunuzdan daha uzun gösterdiği bilinen bir gerçek. Peki bu artı özelliği bol paça pantolonda kullanmaya ne dersiniz? Görünümünüzü rahat üstlerle ve kalın tabanlı ayakkabılarla tamamlayın.

Monokrom görünüm elde ederken de bol paça pantolonlardan yararlanabilirsiniz. Beyaz İspanyol paça pantolonunuzu beyaz bir üstle ve çizmelerle tamamlayın. Çabasız şıklık için daha iyi bir parça düşünemiyoruz.

İspanyol paça ve derinin ahenkli birleşimi! Dilediğiniz renkte tercih edebileceğiniz deri İspanyol pantolonu kombinlemenin en kolay yolu ise ince kumaşlarla kombinlemekten geçiyor. Risksiz bir görünüm için nude renkleri seçebilirsiniz.

Bohem stilden hoşlanıyorsanız muhakkak dolabınıza krem rengi ya da toprak rengi tonlarında İspanyol paça pantolon eklemelisiniz. Bu pantolonları etnik desenli üstlerle ve aksesuarlarla desteklemeyi ihmal etmeyin.

İspanyol paça pantolonlarınıza en iyi şekilde eşlik edecek dış giyim kesinlikle uzun bir trençkot olacak. Krem rengi bir trençkotun tamamlayamayacağı kombin yok. Zamansız ve kurtarıcı bir parça. Bu nedenle iyi bir trençkot edinmek asla pişman olmayacağınız bir yatırım olacak.

İspanyol paça pantolonları ceketleriyle birlikte takım olarak kullanabilirsiniz. Bunu yaparken dikkat etmeniz gereken nokta vücut hatlarınızı olduğundan çok daha iri göstermemek olmalı. Örneğin, belinizin inceliğine odaklanmak için kısa bir büstiyer ya da crop top tercih edebilirsiniz.

İspanyol paçalarda genellikle düz ve desensiz tercihler yapılıyor. Siz stilinizi daha da vurgulamak istiyorsanız desenlerden yararlanabilirsiniz. Ekose, puantiye, pötikare, bitkisel desenler deneyebileceklerinizin sadece birkaçı…

İspanyol paça pantolonlar için en iyi destekleyicilerden biri de blazer ceketler. Bunları takım olarak giyebileceğiniz gibi farklı renklerde de tercih edebilirsiniz. İspanyol paça ve stilettoların kusursuz uyumundan bahsetmemize gerek var mı?

Son dönemin yükselen parçaları topuklu sandaletleri İspanyol paça pantolonlarla kombinleyin. Geçiş mevsiminde üzerine giyeceğiniz desenli bir gömlekle harika görüneceksiniz.

Beyaz basic bir üstün yakışmadığı kombin yoktur. İspanyol paça pantolonlarınızı kombinleyecek hiçbir şey bulamadıysanız beyaz üstlerinize yönelin. Havalı aksesuarlarla imzanızı atın.

İspanyol paça pantolonlarda farklı kumaş dokularına şans verebilirsiniz. İspanyol paça pantolonlar, zarif bir bluz ve ayakkabılar ile davet stilinizde bile tercih edebileceğiniz kadar şık olabilirler.

Jean pantolonların en nostaljik hali İspanyol paça ile birleşmiş versiyonları. Bu havalı görünümü çizmelerle taçlandırabilirsiniz. Hafta sonu kombininizde beyaz sneakerlar ile de giyebilirsiniz.

Pek çok markanın koleksiyonlarında İspanyol paça pantolonların da cesaret kazanmış modellerine rastlamak mümkün. Kenarlarından yırtmaçlı, zincirli veya taşlı modellerle stil sahibi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

İspanyol paça pantolonları ince boğazlı trikolar ile kombinlemek oldukça şık bir görünüm yaratıyor. Bu sizin stil anlayışınıza göre çok minimal bir görünüm olduysa, üzerinize giyeceğiniz hayvan desenli bir gömlekle farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yüksek bel İspanyol paça pantolon ve kolsuz çizgili üst ile vintage bir görünüm yakalamak mümkün. Bu görünümü daha da desteklemek isterseniz pantolonunuzu kadife kumaştan tercih edebilirsiniz. Kahverengi ya da yeşil renkte kadife İspanyol paça pantolon sizi nostaljik bir havaya sokacak.

Dilerseniz İspanyol paça pantolonların kısa olanlarını da tercih edebilirsiniz. Bol paça pantolona modern ve dinamik bir yorum kattığı kesin.

Siyah deri İspanyol paça pantolonu desenli ceketlerle tamamlayabilirsiniz. Özellikle büyük pötikare desenli bu görünümü çok sevdik.

Beyaz İspanyol paça pantolonunuzla eklektik bir stil yaratabilimek mümkün. Bunun için farklılıkları bir araya getirin. Sloganlı ya da karakterli bir tişört giyin, üzerinize de bohem süet bir trençkot ya da ceket alın. Farklı dokunuşlar ile stilinize attığınız imza tüm dikkatleri üzerinize çekecek.

Hazırlayan: Kübra ELMALI 

İlgili Makaleler