Bonivias’tan Mayıs Ayının Yıldızları

Yaşamınızın her alanına hitap eden, kaliteli, yenilikçi ve doğal ürünleri ile
hayatınızın bir parçası haline gelen Bonivias’ın Mayıs ayında ön plana çıkan yıldız ürünleri; Instant Firming Serum Neck & Jowl, Liposomal C Serum Brightening Complex, Hyaluronic Acid Serum Intense Moisturizer.

Instant Firming Serum

İnce çizgi ve kırışıklık oluşumunu minimalize etmeyi ve cildi sıkılaştırmayı destekleyen Instant Firming Serum, özellikle yüz ve dekolte bölgesinde, dudak ve göz çevresinde oluşan kırışıklıklara karşı güçlü ve hızlı etki etmeye yardımcı olur.
Argireline, Matrixly 300, Hyaluronic Acid, Vitamin E gibi içeriklerden oluşan Instant Firming Serum, cildi aktive etmeye, gün boyu nem ihtiyacını sağlamaya ve cilt bariyerini güçlendirmeyi destekler.

Günde iki kez sabah ve akşam düzenli şekilde kullanımı önerilen ürünü,
ince bir tabaka halinde cildinize masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilir..

 


Lipospmal C Serum Brightening Complex

Yaşlanma karşıtı ve leke önleyici aydınlatıcı bakım serumu özelliklerine sahip ürün, Vitamin C kompleksi ile yüksek saflığı ve en ileri seviyede konsantre Hyaluronik Asit bileşimiyle elde edilen yoğun bakım serumu, mimik çizgilerini hedef alıyor. Leke riski ve kırışıklıkların önlenmesine yardımcı olan Liposomal C Serum Brightening Complex, yoğun nemlendirici, canlandırıcı özelliği sayesinde cildin sıkılığını artırmaya yardımcı olurken, cildin aydınlanmasına da destek olur. Ethyl ascorbic acid vitamin C, sodium hyaluronate, camellia sinensis green tea leaf extract, aloe barbendensis aloe vera leaf juice, panthenol, tocopherol acetate Vitamin E ürün içeriğinde bulunan aktiflerden…Günde 2 kez sabah ve akşam kullanımı önerilen ürünü, masaj yaparak cildinize uygulamanız tavsiye edilir..
 


Hyaluronic Acid Serum Intense Moisturizer

Dolgunluğunu, esnekliğini kaybetmiş, yorgun görünen ciltler için formüle edilmiş olan
Hyaluronic Acid Serum Intense Moisturizer içeriğinde, saf hyaluronic acid, pentavitin ve leontopodium alpinum extract’ten oluşan bir karışım bulunduruyor.
Parmağınıza damlatacağınız bir damla serumu parmaklarınız arasında hafifçe ısıttıktan sonra (dağılımı kolaylaştıracaktır) ellerinizi yüzünüzün her iki tarafına yerleştirerek hafifçe masaj yaparak uygulamanız tavsiye edilir.

Sağlığınızı ve güzelliğinizi önemseyerek, uzman ekipler tarafından formüle edilen ürünleri ile her daim yanınızda olan Bonvias ürünlerini takipte kalın.

 

İlgili Makaleler