Bridgerton’un 3. Sezonu Tamamen Penelope Featherington Hakkında Olacak

Penelope dönemine girmeye hazırlanın.

 

Unutulmaz bir 2. Sezonun ardından, Netflix’in buğulu dönem draması Bridgerton , 3. Sezon için geri dönmeye hazırlanıyor. Bu sefer dizi özellikle bir karaktere çok dikkat edecek: Miss Penelope Featherington.
 


 

İrlandalı aktör Nicola Coughlan tarafından canlandırılan Penelope karakteri uzun zamandır romantik bir hikayeyi hak ediyor ve görünüşe göre 3. sezonda hak ettiğini alacak gibi gözüküyor. Dizinin izleyenleri üçüncü sezonun Penelope ve Colin Bridgerton’a odaklanacağını tahmin ediyorlardı. Haber sonunda Netflix’in Bridgerton Instagram hesabı tarafından doğrulandı, Lady Whistledown tarafından yayımlanan yazıda “Önümüzdeki sezon Colin Bridgerton Penelope Featherington arasındaki ilişki merkezde olacak” açıklamasını yaptı.

 

Dizi Julia Quinn’in kitaplarına dayandığından, her sezon Bridgerton ailesinin farklı bir üyesini ve aşklarını takip ediyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, Sezon 2 bizi Anthony Bridgerton ve onun Sex Education yıldızı Simone Ashley tarafından oynanan Kate Sharma ile çiçek açan romantizmiyle bir yolculuğa çıkardı . Son bölümler ayrıca en genç Featherington ile Anthony’nin erkek kardeşi Colin arasında potansiyel bir romantizmle dalga geçti. Oldukça keyifle izlediğimiz dizinin yeni sezonunu heyecanla bekliyoruz.

Yazar: Eftelya Yücel

İlgili Makaleler