Bu Anneler Günü’nde Annenize Sürdürülebilir Bir Hediye Verin

Bu Anneler Günü’nde Aveda’nın çevreye özen gösteren, sürdürülebilir kişisel bakım hediyeleriyle annelerinizi ve hayatınızdaki anne figürlerini onurlandırın. Hem saçları hem de cildi yüksek performanslı, vegan ve hayvan dostu ürünlerle yumuşatan, duyularını doğal türevli1 içeriklerle canlandıran bakımlarla tüm anneleri kutlayın ve şımartın.

Annelerinize, Omega-5 bakımından zengin, nar yağı içeriğiyle 72 saat boyunca saçı nemli tutan Aveda’nın Nutriplenish Koleksiyonu ile neme doymuş ve gözle görülür şekilde daha canlı saçlar hediye edin. %98 doğal türevli1 Nutriplenish Nemlendirici Durulanmayan Saç Kremi ile annenizin saçını UV’den ve ısıyla şekillendirmeye karşı hasardan korumaya yardımcı olun.

Bu yılı anneniz için maske yılı yapın. Botanical Repair Hafif ve Zengin Dokulu Maskeler ile yoğun bir saç onarım bakımı uygulayın. Gücünü bitkilerden alan Botanical Repair Yıpranmış Saçlar için Onarım Maskeleri, sadece bir kullanımdan sonra dahi gözle görülür şekilde daha yumuşak, daha parlak ve daha canlı saçlar için anında güçlendiren ve saç içinde bağ oluşturan lüks bir krem ​​formüle sahiptir. Invati Advanced Yoğun Dolgunlaştırıcı Maske ile saç dökülmesi ve incelmiş saç teli problemi yaşayan annelerinizi şımartmaya devam edin. Bu %98 doğal türevli1 maske, saç derisini derinlemesine besleyerek annenize anında daha dolgun saçlar sunar.

Aveda’nın Cherry Almond Saç ve Vücut Bakımı ile annenizin hem saçlarına hem de cildine yumuşaklık ve parlaklık hediye edin. Kiraz çiçeği özü ve badem yağı içeriğiyle saçınızı ve cildinizi yumuşatırken, içerisinde yer alan 38 adet saf çiçek ve bitki özünden oluşan ikonik tatlı çiçek aromasını deneyimleyin.

Aveda’yı seçtiğinizde, sevgi dolu ve çevreye özen gösteren bir hediye vermiş olursunuz. Bu Anneler Günü’nde annenize sevgi dolu bir bakım hediye edin ve her şeyi yapabilen kadınları kutlayın.

İlgili Makaleler