Bu Haziran Gökyüzünde Bizi Neler Bekliyor?

Sonunda Haziran, sonunda yaz! Yeni mevsim gümbür gümbür gelirken gökyüzü de bize hareketli günler yaşatmak için hazırlanıyor. Haziran ayında tam beş tane gezegen retroya giriyor: Satürn, Jüpiter, Venüs, Merkür ve Neptün. Ay içinde birçok konuyu yeniden gözden geçiriyor veya daha önce yaptığınız şeyleri yeniden yapıyor olabilirsiniz. Normal yaşantınıza dönmeye çalışırken içinize sinmeyen birçok durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ayın 23’ü itibariyle hayatınızda birçok şey yoluna girmeye başlayacak ve yazın tadını çıkarmak için kendinize fırsatlar yaratacaksınız. Fakat bu dönem çok uzun sürmeyecek. Ay sonunda gerçekleşecek Jüpiter-Plüton kavuşumu sebebiyle hayatınızda büyük değişiklikler olmasını isteyeceksiniz. 
 

  • Koç Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (21 Mart – 19 Nisan)

5 Haziran’daki Ay Tutulması’nın da etkisiyle artık hayatınıza yenilikler katmaya çok hazırsınız. Karantina günlerinin tüm negatifliğini üstünüzden atmanın vakti geldi. Vizyonunuzu geliştirmek, yeni kararlar almak, yepyeni deneyimler edinmek için doğru zamandasınız. Kariyerinizle ilgili değişiklikler yapmayı düşünüyor musunuz? Şu anda olduğunuz yerde gerçekten mutlu musunuz? Harekete geçmek için gerçekten doğru zaman mı? Bu sorulara dürüst cevaplar vermeden büyük kararlar almayın. Ayın 18’i gibi Merkür Retrosu’ndan kaynaklanacak bir içsel karmaşa yaşayabilirsiniz. Evin ve güven duymanın sizin için ne anlam ifade ettiğini tekrar düşünmenizi öneriyoruz. Eğer olduğunuz yerde, içinde bulunduğunuz ilişkide kendinizi iyi, rahat ve güvende hissetmiyorsanız kendinize yeni bir plan yapmalısınız. 
 

  • Boğa Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (20 Nisan – 20 Mayıs)

Nakit akışınızı arttırmak için birbirinden farklı fikirler üretebilirsiniz, eğer gerçekten iyi bir fikriniz olduğunu düşünüyorsanız durmayın, gökyüzü yanınızda. Bu ay Mars arkadaşlarınızla arayı kapatmanızı sağlayacak, çok eğlenebilirsiniz! Ancak ayın 23’ünde gerçekleşecek Neptün Retrosu arkadaş kavramını gözden geçirmenize sebep olabilir, kimlerin kalıp kimlerin gideceğine karar vermeyi unutmayın. 
 

  • İkizler Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (21 Mayıs – 20 Haziran)

İyi ki doğdunuz İkizler! Harika bir doğum günü hediyesi olsun: Venüs ay boyu sizin burcunuzda seyahat ediyor bu da iyi görüneceksiniz, iyi hissedeceksiniz ve iyi vakit geçireceksiniz demek! Son zamanlarda işlerin sizi biraz zorladığını ve kafanızın karıştığını biliyoruz, ama merak etmeyin her şeyin üstesinden gelebilecek güce zaten sahipsiniz. 19 Haziran’da başlayacak Merkür Retrosu sizi maddi açıdan zora sokabilir, harcamalarınıza dikkat edin. Akıllı yatırımlar yapın, paranızı boşa harcamayın. Mars iş ortamınızda daha iddialı olmanıza sebep olabilir, eğer fark edilmemekten şikayetçiyseniz varlığınızı belli etmek adına elbette kibarca girişimlerde bulunabilirsiniz. 
 

  • Yengeç Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (21 Haziran – 22 Temmuz)

Son zamanlarda yaşadıklarınızdan dolayı hayata karşı tutkunuzu kaybetmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Şu anda neyi gerçekten sevdiğinizi düşünüyorsunuz? Kim sizin için olmazsa olmaz? 3 Haziran’daki Güneş-Venüs kavuşumu sizden bu soruların cevaplarını istiyor. 5 Haziran’daki Ay Tutulması günlük rutininizi daha iyi ve sağlıklı hale getirmeniz için yapmanız gerekenleri size hatırlatabilir, kaçta yatıyorsunuz, kaçta kalkıyorsunuz, nasıl besleniyorsunuz, ne sıklıkla spor yapıyorsunuz, bedeninize ve ruhunuza iyi bakıyor musunuz? 23 Haziran’daki Neptün Retrosu ise sizi yepyeni konularda yeni şeyler öğrenmek için hazır hale getirecek. Yeni bir online kursa başlayabilir, yepyeni bir hobi edinebilirsiniz. 
 

  • Aslan Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (23 Temmuz – 22 Ağustos? 

Yepyeni arkadaşlar edinmeye hazır olun Aslanlar! Venüs arkadaşlık evinizde ve eski yeni ayırt etmeden sizi herkesle bir araya getirmek niyetinde. Merkür Retrosu sizden saklanan şeyleri, arkanızdan çevrilen işleri su yüzüne çıkaracak o yüzden bu ay biraz şaşırabilirsiniz, hazırlıklı olmanızda fayda var. Kendiniz sabote etmeyeye özen gösterin, yediklerinizden yaptıklarınıza kadar her şeyden bahsediyoruz. İş ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta gayet iyi ilerliyorsunuz, kendinizle gurur duymanın tam sırası! 
 

  • Başak Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (23 Ağustos – 22 Eylül)

Haziran ayında Venüs kariyer evinizde, işinizle ilgili her şeyi en ince detayına kadar gözden geçireceksiniz. Yaptığınız işte hala kendinizi mutlu, yeterli ve iyi hissediyor musunuz? Kendinizi nerelerde, neler yaparken hayal ediyorsunuz? 5 Haziran’daki Ay Tutulması ev ve aile evinizde gerçekleşeceği için kendinizi boğuluyor ya da köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Belki de artık taşınmanızın vakti gelmiştir. Ay sonuna doğru ailenizle ve aileniz gibi gördüğünüz arkadaşlarınızla bir araya gelmek için planlar yapabilirsiniz. Ayın 18’i itibariyle ise Mars Retro’ya gireceği için hayatınızda kimin aslında ne kadar anlam ifade ettiğini iyiden iyiye fark edip hak ettiğini düşündüğünüz kişilere, “Teşekkürler, sıradaki!” diyebilirsiniz. 
 

  • Terazi Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (23 Eylül – 22 Ekim)

Ay boyu çok minik görünse de hayatınız kurtaracak ve yepyeni bir seviyeye taşıyacak bir sürü yeni şey öğrenebilirsiniz. Kariyer evinizde gerçekleşecek Merkür Retrosu işinizle ilgili kaçınılmaz sorulara cevap isteyecek, gerçekten bu yolda mı devam etmek istiyorsunuz? Hangi özelliğinizle öne çıkmak ve insanların sizi nasıl tanımasını istiyorsunuz? İnandığınız doğruları oturup tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz, yeni cevaplara ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız onlara ulaşmak için risk almaktan çekinmeyin. 
 

  • Akrep Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (23 Ekim – 21 Kasım)

5 Haziran’daki Ay Tutulması sebebiyle şu sıralar aklınız fikriniz maddiyat. Finansal özgürlüğe sahip olma hayallerinizin göz kamaştırıcılığı borçlarınızdan nasıl kurtulacağınıza dair yepyeni fikirler bulmanıza yardımcı oluyor. Merkür Retrosu’ndan kişisel gelişiminize kaldığınız yerden devam etmek için ilham alacaksınız, öğrenmeye olan aşkınız sizi heyecanlandıracak. Belki kara deliklerle ilgili podcast dinlemeye başlarsınız. Ay sonuna doğru akraba ziyaretleri gündeminizde olabilir. 
 

  • Yay Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (22 Kasım – 21 Aralık)

Online alışverişe düşen Yay burçlarına uyarımızdır: Şimdi lütfen sakin olun ve elinizdeki telefonu yavaşça yere bırakın. Bu ay harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor Yay burçları. Evinizi düzenleyebilirsiniz, şaka yapmıyoruz Mars tüm enerjisiyle evinizi Marie Kondo’yu bile getirebilir bu ay. Aklınızda bir süredir olan dekorasyon fikirlerini denemek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Ay sonu gerçekleşecek Jüpiter-Plüton kavuşumu parayla olan ilişkinizi gözden geçirmenizi gerektirebilir. Eğer daha fazla kazanmaya dair kafanızda yeni fikirler varsa onları hemen kestirip atmayın, belki de harika bir girişimin ilk adımlarını attınız ve haberiniz yok! 
 

  • Oğlak Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (22 Aralık – 19 Ocak)

Karar vakti sevgili Oğlaklar! Kafanızı patlatan, beyninizi yiyen tüm o soruları cevaplandırıp artık bazı kararları vermelisiniz. Kariyer evinizdeki Venüs yeni ve eski arasında amansız bir tartışma yaşatacak gibi görünüyor. Maceraya var mısınız yoksa alışkanlıklarınızı olduğu gibi sürdürmeye devam mı? 5 Haziran’daki Ay Tutulması hayatta kendi kendinize çelme taktığınız anları fark etmenize yardımcı olacak, 21 Haziran’daki Güneş Tutulması ise doğum gününüzde bu yıla koyduğunuz hedefleri gözden geçirmenizi sağlayacak ve yapmanız gerekenler konusunda size ilham, güç verecek. Endişelenmeyin, o iş sizde! 
 

  • Kova Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (20 Ocak – 18 Şubat)

5 Haziran’daki Ay Tutulması arkadaşlarınızla bir araya gelmeyi ve arayı kapatmayı çok eğlenceli hale getirecek. Sosyal mesafeli buluşma veya harika bir Zoom partisi için hazır olun. Merkür Retrosu kariyerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak, değiştirmek istediğiniz şeyler var mı bir düşünseniz iyi olur. Ay içinde taşınmak, ayrılmak ya da yeni bir işe, ilişkiye başlamak gibi bir karar alabilirsiniz, geri durmayın, her şey harika olacak. 
 

  • Balık Burcunu Haziran 2020’de Neler Bekliyor? (19 Şubat – 20 Mart)

Arkadaşlarınızın sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ama bu ay tamamen onlardan ibaret. Venüs sayesinde sevdiklerinizle keyfinize bakacaksınız. Arkadaşlarınız şu sıralar birçok değişik dönemden geçiyor olabilir, onlara destek olacaksınız. 5 Haziran’daki Ay Tutulması kariyerinizle alakalı değişikliklere işaret ediyor, karşınıza yepyeni fırsatlar çıkabilir, hazır olun. Yaptığınız işi çok ama çok seviyor olsanız bile yeni fırsatları değerlendirmeyi bir düşünün. 
 

İlgili Makaleler