Bu Sezon Tek İhtiyacınız Falconeri İlkbahar-Yaz 2020 Kadın Koleksiyonu

Dinamik, güçlü kadınlara hitap eden marka, aslolanın göze zaten göründüğünü savunuyor ve köklerinin sadeliğine ve saflığına geri dönmeyi amaçlıyor. Falconeri için, denim felsefesi ana materyelleri bir araya getiren sanatsal bir koleksiyon anlamına geliyor. Trendleri, rahatlık ve trikolar; hepsi bir arada. Falconeri’nin tarzı her zaman sade, biçimli, dinamik ve şık. Değişik elyaflar, dokular, renkler, gölgeler ile jean’ler inanılmaz kaliteli parçalara dönüştürülüyor.


Falconeri denim’lerden sonra daha şık ve sade bir havaya doğru süzülüyor. Üst giyimler eşsiz kumaşlardan ve esintili yaz akşamları için tasarlandı. Zamansız, şık ve sade şekillere sahip kaliteli parçalar ile ilkbahar-yaz dolabınızı yeniden yaratacaksınız. Avangart, modern elyaflar ile tasarlanan koleksiyon sayesinde hem çok hafif hem de performansı yüksek parçalara sahip olacaksınız.

Falconeri’nin İlkbahar – Yaz koleksiyonunun bir parçasına da ‘Spirit of Light’ teması hakim. Her zamanki gibi şık parçalar daha konfor odaklı olarak sunuluyor ve kendinizi rahat ifade etmenizi sağlıyor.

İlgili Makaleler