Bulgari İle Bir Dilekten Fazlası

Rüyaların sizi her yere götürebileceği söylenir, ancak bunun için rüyalar tek başına yeterli olmayabilir.
Rüyalar neşenin, hayallerin ve cesaretin dokunuşuyla gerçeğe dönüşebilirler. Rüyaların gerçeğe dönüşmesini Bulgari ile kutlamaya ne dersiniz? 
 
Bulgari zengin mirasını, imkansız gibi gelen hayalleri muhteşem tasarımlara dönüştürme gücüyle 1884’ten beri cüretkar isteklere hayat vererek inşa ediyor. Bu mirasa dayanarak, Romalı Mücevher Evi 2021 Yeni Yıl Sezonu için herkesi yıldızlara bakmaya ve gelecek muhteşem anları hayal etmekle yetinmeyip onları gerçek kılmaya davet ediyor. Bu sayede, yeni yılda Bulgari eşliğinde şık ve ışıltılı bir görünüme imza atabilirsiniz. 

Bulgari’nin 2021 Yeni Yıl Sezonu, yeni bir başlangıcı sembolize ederken Roma’nın ihtişamıyla bizleri büyüleyerek hayrete düşürüyor. Festival ışıkları ve neşeli gülümsemelerle parlak bir şekilde aydınlatılan sokaklar, ışıltılı yıldızlar ve havai fişeklerle parıldayan büyülü gökyüzü ve elbette çarpıcı Bulgari mücevherleri…

Bulgari’nin çarpıcı ilham perileri olan Vittoria Ceretti ve Blesnya Minher, sizi İtalyan kutlamalarının sınır tanımayan, coşkulu ve göz alıcı ruhunu temsil eden festival atmosferinde kendinizi şımartmaya davet ediyor.

Baştan çıkarıcı yılanla Bulgari’nin en ikonik koleksiyonlarından biri olan Serpenti, yeni yılda da başrolü üstleniyor. Benzersiz renkli taşlarla birleşen eşsiz bir zanaatkârlık örneği olan tasarımlar ikonik formuyla mücevher tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya bu yılbaşında da devam ediyor.

Sonsuz bir ilhamla İtalyan yaşam sevincini bir araya getiren Bulgari koleksiyonları yılbaşını sizler için unutulmaz kılacak! Roma’nın parıldayan yıldızlarla dolu büyülü gökyüzü eşliğinde Bulgari ile tüm hayallerin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle. #MORETHANAWISH
 
 

Bvlgari Serpenti Yüzük 
Bvlgari’nin ünlü cazibesinin ultramodern bir yorumu olan Serpenti Viber, yenilikçi ve son teknoloji tasarımıyla büyülüyor. Geometrik ve zarif şekilleri ile dikkat çeken model, yılan figürü ile parmağı sarıyor.

 

İlgili Makaleler