Burcunuza Göre Bu Bahar Sizi Neler Bekliyor?

Durumları değerlendirme ve yeni başlangıçlar için aksiyon alma zamanı, bakalım yeni mevsimde burcunuzu ve dolayısıyla sizi neler bekliyor? İşte tahminler!

Her yıl ilkbaharda hayatlarımızda yeni bir sayfa açıyoruz ve çiçeklerin uyanışıyla başlayan yaşam döngüsünü taçlandırıyoruz. Antik çağda yıl tam olarak bu dönemde başlar, şimdi de doğa uyanışıyla da bize ilham veriyor. Bu yüzden, yeni sezonu dolu dolu yaşamak, kendimizi keşfetmek ve hayatımızı en iyi şekilde planlamak adına Nisan ayında burcumuzu nelerin beklediğine bir göz atıyoruz. 

İşte Nisan 2021’in burç tahminleri: 

Koç Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları 
Bahar sizin mevsimizin! Bu yüzden şu sıralarda kendinizi ekstra enerjik hissediyor olabilirsiniz. Güneş, Venüs ve Merkür en iyi enerjileriyle sizin yanınızda. Fakat ay sonuna doğru Mars’ın negatif enerjisiyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde Mayıs ayının size şansınızı geri getireceğine odaklanarak ilerlemek sizin için daha faydalı olabilir. 12 Nisan’daki yeni ay hayatınızda değişiklikler yapmak ve belli kararlar almak adına sizin için oldukça uygun bir zaman dilimi. 

Boğa Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Yeni sezon için oldukça sakin başlamış olabilir. Fakat bu sizi umutsuzluğa sürüklemesin, Venüs, Güneş ve Merkür sayesinde ayın ortasından itibaren heyecan artıyor. Enerjiniz yükselecek ve hayallerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. Jüpiter yeni projeleriniz söz konusu olduğunda şansınızın bol olmasını sağlayacak ve bu süreç Mayıs’ın ortasına kadar devam edecek. 11 Mayıs’taki Yeni Ay ise şans konusunda sizin için oldukça pozitif bir değer taşıyor. 

İkizler Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları 
Baharın sakin ve tatlı geçen bir mevsim olduğunu kim söyledi? Mars, Nisan ayının sonuna kadar sizinle ve bu sizin bahar başlangıcı oldukça aktif ve belki biraz da yorularak geçirmenize sebep olacak. Mars’ı bir kenara bırakırsak, Mayıs başından yaz sonuna kadar sizinle olacak Merkür’e odaklanmanızı öneriyoruz. Kısacası bu süreçte karakterinizdeki güce güvenmeniz çok önemli. 10 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizin için yeni başlangıçların haberini veriyor. Yeni girişimler, şansın sizden yana olduğu iş birliklerine hazır olun. Mayıs ayının ortasında romantik ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz, buna dikkat etmelisiniz. 

Yengeç Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Nisan ayının keyfini çıkarın! Bu ay Mars sizi sarsmayacak. Öte yandan Venüs, şans gezegeni Jüpiter’in beklenmedik arkadaşlığı sayesinde, iyimserlik ve harika fikirler anlamında Haziran ayında tamamen sizin olacak. Bir tutku peşinde koşmanız gerekiyorsa, Nisan ayının sonunda Ay sizden yana. Eğer gelecekte yapacağınız bir değişikliği düşünüyorsanız Mayıs ortası sizin için doğru zaman. 

Aslan Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları 
İlkbaharda, mevsimi takdir etmenizi sağlayacak negatif kozmik etkiler kesinlikle olmayacak. Gökyüzü, Mayıs ortasından Temmuz sonuna kadar size bir mola verecek, bir süreliğine size karşı çıkmayı bırakacak, ilişkilere inanmanıza, bir durumu daha iyi organize etmenize izin verecek. Ve sonra karmaşık duygular yaratan Satürn, 24 Mayıs’ta ilişkilide olduğunuz insanları daha az sevimsiz ve daha az hantal olarak algılamanıza yardımcı olacak. Rahatlama zamanı geliyor.

Başak Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Gökyüzünün size umut verecek, geleceğe doğru beklentilerle bakmanızı sağlayacak iki haberi var. Nisan ayının sonunda her şeyi acil ve önemli göstermeyi bırakacak Mars sayesinde biraz rahatlayabilir, her şey için endişelenmeyi bırakabilirsiniz. Ve sonra, Nisan’da ve Mayıs ayının başlarında sizi harekete geçirecek, motive edecek, dikkatinizi hedefe kilitlemek için yardımcı olacak Merkür sahneye çıkacak. Ancak Jüpiter’e ve onun gizemli muhalefetine dikkat edin (özellikle Ağustos’ta doğduysanız), aşk hayatınıza daha çok dikkat edin.

Terazi Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Endişelenmeyin, sezona büyük ve önemli gezegenleri desteğiyle başlıyorsunuz. Belki üstünüzde hızlı yıldızların ağırlığı hissedebilir ve ufak tefek zorluklarla karşılaşabilirsiniz. 
Aslında Nisan ortasına kadar Güneş, Venüs ve Merkür’ün muhalefetiyle uğraşmanız gerekecek ardından her şey yeniden kolaylaşacak ve işleriniz tıkır tıkır yoluna girecek. Mars, Nisan ayı sonlarında sizden birinin sizin için önemini gerçekten düşünmenizi isteyecek. Mayıs ayının sonunda Jüpiter ve Satürn bir an duraklama ihtiyacı hissettirebilir.

Akrep Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Baharın çok yoğun ya da tutkuyla başladığı söylenemez, ancak yakında işler biraz daha ilginç olacak. Enerji tarafınız Mars’a, şans ve güzellik tarafınız Jüpiter’e size iyi şeyler sunması için zaman verin. 25 Nisan’da Mars’a ve Mayıs ortasında Jüpiter’e bakışınız değişecek. O zaman hemen fikrinizi değiştireceksiniz. Venüs, Nisan ortasından 10 Mayıs’a kadar kalp oyunlarıyla size meydan okuyacak, 27 Nisan Dolunay ise yeni hedefler belirlemenize, şimdiye, yaşadığınız ve sevdiğiniz şeylere karşı tutumunuzu değiştirmeye karar vermenize yardımcı olacak. Zamana (ve yıldızlara) zaman verin.

Yay Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Ayın ikinci yarısını çok seveceksiniz! Bu dönemde kendinize yeni hedefler koyacak ve sevdiğiniz şeyleri yapacaksınız. Venüs, Nisan ortasına kadar size tatlılığı garanti edecek, ancak 10 Mayıs’tan sonra duygularınızı anlatmak size kalmış olacak. Son olarak, 10 Haziran Yeni Ay’a dikkat edin, çünkü aşk cephesinden haberler var.

Oğlak Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
İyimserliği asla dinlememe eğilimindesiniz, ama bu sefer gerçekten dinlemelisiniz. Yıldızlar, Mayıs ortasından itibaren, en iyi umutları olan gezegen Jüpiter’in size iyi davranacağı, güzel ve ilginç bir dönem vadediyor. Ayrıca 24 Mayıs’tan itibaren geriye giden Satürn, bir duraklamanızı ve bir an düşünmenizi isteyecek. Nisan ortasından Mayıs ortasına kadar, Venüs’ün tatlılığı, Mars’ın provokasyonlarına daha iyi dayanmanıza yardımcı olacak.

Kova Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları
Burcunuzda büyük hareketler var. Jüpiter, Mayıs ayının ortasından Temmuz ayının sonuna kadar sizi terk ediyor.  Tıpkı gezegeniniz Satürn’ün farklı şeyler sunmak için gerilemesi gibi. Bahar sizi tembel olmamak, gezegenler bayramından ve yılın ilk aylarındaki olaylardan sonra kendinizi sorgulamak için zorlayacak ve çok başarılı olacaksınız. Venüs sizi Nisan ortasından 9 Mayıs’a kadar mükemmel bir ruh haline sokacak, Mars ise yalnızca Nisan sonuna kadar enerjiler ve tutkularla arkadaş olacak. Merkür sayesinde 6 Mayıs civarında daha olası, ayakları yere basan fikirler sunacak ve açıklamalar yapacaksınız. 

Balık Burcu Nisan 2021 Burç Yorumları 
Jüpiter, tıpkı bazen çat kapı gelen ama bir yandan da bizi mutlu eden misafirler gibi Mayıs ayının ortasında burcunuzu ziyaret edecek. Temmuz sonuna kadar Balık burcunda kalacak olan gezegen size enerji verecek ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Mars’ın Nisan sonundan Haziran ortasına kadar yaydığı sıcak dostluğundan ve Haziran boyunca soluyacağınız Venüs’ün tatlılığından bahsetmeye bile gerek yok. İlkbahar sizin için harika geçecek! 

 

İlgili Makaleler