Calzedonia’dan Çok Hareketli Koleksiyon: Active!

Be Active! Calzedonia SS22 koleksiyonu için active koleksiyonunu genişletiyor. Calzedonia’nın bu sezonki en büyük yeniliği olan Active koleksiyonu canlı renkler ve yeni tasarımlar ile yüksek performans tarzı ile muhteşem bir uyum sağlıyor.
 

Active Soft Touch taytlar özel poliyester bir elyaf ile tasarlanarak yırtılma ve aşınmalara karşı dayanıklılık sağlıyor. Tüm gün giymek için mükemmel olan taytlar ayrıca kırışmıyor ve ütü gerektirmiyor. Çok yumuşak ve kadifemsi bir dokunuşa sahip taytlar bakterilere karşı dayanıklı olmasının dışında termal yalıtıma da sahip. Esnek yapıları ile vücudun tüm kıvrımlarına uyum sağlıyorlar. En klasik olan siyah renkten, tie-dye modellere, mavi ve tonlarına kadar birçok opsiyon halinde geliyor.
 

Active Performance taytlar ise daha da atletik kadınlar için tasarlandı. Bi-stretch isimli bir kumaş sayesinde UV ışınlarına bile dayanıklılık sağlıyor. Elyafın gürlüğü sayesinde kolay nefes alıyorlar ve hem iç hem de dış mekan için mükemmel bir seçenek oluşturuyorlar.
 
Son olarak da Calzedonia yoga severler için micro-fib taytlarını 3 farklı renkte sunuyor. Bacakları sıkmadan sararken hareket özgürlüğü tanıyorlar.

İlgili Makaleler