Cameron Diaz, Jamie Foxx İle Tekrar Bir Araya Geliyor

Cameron Diaz, neredeyse 10 senelik oyunculuk arasından sonra ekran karşısına geri dönüyor. Çarşamba günü, arkadaşı ve filmdeki partneri Jamie Foxx ile Netflix’te Back in Action adında bir aksiyon komedide yer alacağını  Twitter aracılığıyla duyurdu.
 
Foxx, Diaz ile oyunculuğa dönüşü hakkında yaptığı bir telefon kaydını paylaştı. Diaz kendi duygularını paylaşırken, Foxx onun gibi kendi kabuğundan çıkmaya hazırlanan bir arkadaşının hatta olduğundan bahsetti. Bir süre sonra, futbol efsanesi Tom Brady, konuşmaya katıldı.
 
Diaz, Foxx’a “Heyecanlıyım ama nasıl yapacağım bilmiyorum.” dedikten sonra; Foxx, “Telefon hattında sana yardımcı olacak biri daha var” diye cevapladı.
 
“Kabuktan çıkmaya ve geri dönüşlerde profesyonelim” diye güldü Brady.
 
“Cameron, umarım sesini kaydettiğim için bana kızmamışsındır, ama artık çok geç! Cameron Diaz ve ben Back in Action ile karşınızda olacağız. Çekimler bu sene başlayacak. ” tweetiyle Foxx, ses kaydını Twitter’da yayınladı.

                                            
 
Diaz, aynı zamanda Instagram Story’de telefon konuşmalarını, “@iamjamiefoxx, sadece sen beni tekrar harekete geçirebilirdin! Heyecandan bekleyemiyorum, çok eğlenceli olacak!” yazısıyla paylaştı.
 
Diaz, daha önce Kevin Hart’ın podcasti “Hart to Heard” te oyunculuk kariyeri hakkında “Hayatımın kontrolünü sadece kendi elimde tutmak istedim. Günlük rutinim, sadece kendi kontrolümde olan şeyleri yapmak.” demişti.

Yazı: Elif Yasa

İlgili Makaleler