Cartier ‘Love Is All’ İle Sevginin Büyüsünü Kutluyor

Cartier, yeni kampanyası LOVE IS ALL ile çok sesli bir koro ve eşsiz bir şarkı aracılığıyla sevginin bütünlüğünü kutluyor. Evrensel ve zamansız sevgiyi kutlayan bir Maison’un vizyonunu temsil eden kampanya, bu sevgiyi sevinç ve cömertlik ruhuyla paylaşmayı amaçlıyor.

Paris, Los Angeles ve Şangay’da çekilen LOVE IS ALL, barındırdığı tüm değerlerle aileye adanmış bir film. Kampanya, Ella Balinska, Mariacarla Boscono, Monica Belluci, Khatia Buniatishvili, Lily Collins, Golshifteh Farahani, Mélanie Laurent, Troye Sivan, Willow Smith, Annabelle Wallis, Jackson Wang ve Maisie Williams’ın dahil olduğu olağanüstü bir kadroyla ilk kez Cartier Marka Dostlarını da bir araya getiriyor.

Bu coşku dolu şarkı aracılığıyla 12 özel karakter, birbirlerinin yaratıcılığı ve enerjisinden beslenirken, Cartier gibi bir Maison’un devamlılığı için kültürel ve sanatsal çeşitliliğin ne kadar önemli olduğunun altını çiziyor. Cartier Kıdemli Başkan Yardımcısı & Pazarlama Direktörü Arnaud Carrez yeni kampanya filmiyle ilgili görüşlerini paylaştı ve “Birlikte daha güçlü ve özgün olduğumuza inanmak, Cartier felsefesinin bileşenlerinden biri ve bu nedenle, hayatı bir kutlama hissiyle kucaklayan bu ilham verici sanatçıları bir araya getirdik. Coşkuyla doldurdukları kırmızı Cartier kutusuyla, yerçekimine meydan okuyorlar.” dedi.

Her daim yeni, özgün ve neşe dolu yaklaşımıyla tanınan genç Britanyalı yönetmen ve moda fotoğrafçısı Charlotte Wales’in yönettiği film, Cartier için neyin önemli olduğunu gözler önüne seriyor; her bireyin özgünlüğünün başka bireylerle zenginleşeceği ve bu bağlantıların bizim yeteneklerimizi pekiştireceğine duyulan inanç. Bu film, kalıpların dışında düşünmemiz, engellerin ve hayatlarımızı veya kalplerimizi özgürleştirme arzumuzu zapt eden her ne ise onların üstesinden gelmemiz gerektiğini bilen bir Maison’un sanat ve kültürü cömertçe takdiri.  

LOVE IS ALL, Roger Glover ve Ronnie James Dio’nun 1970’li yıllarda bestelediği bir pop melodisi olarak da önemli bir şarkı tercihi. “Herkes bir arada yaşamak zorunda” Cartier’nin yeni kampanyası, sıcak, mutlu, bir araya gelmek ve aileyi kutlamak için en önemli zamanları barındıran bir sezonu kutlarken, bu sıcak ve neşe dolu sözlerin ardında yatan evrensel mesajı paylaşıyor.

İlgili Makaleler