Caudalie İnceltici Bakım Programı

Arındır – Sıkılaştır – Toparla adımlarından oluşan bakım rutininin en yeni ve sevilen üyesi Vinosculpt ikinci adımı üstleniyor. İçerisindeki üzüm çekirdeklerinden elde edilen antioksidan kaynağı polifenoller ve sıkılaştırıcı etkisi iris özüyle cildi sarkmaya karşı koruyor ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor.
 
Evinizde uygulayabilmeniz için Vinothérapie bakımlarından esinlenerek geliştirilen benzersiz bir deneyimi keşfedin. 

Arındır, haftada 2-3 kez
İnceltici ve Selülit Karşıtı Etkili Vücut Peelingi, Caudalie Vinothérapie Spasının imza bakım ürünüdür. Üzüm çekirdekleri ve içerdiği kurutucu etkiye sahip 6 esansiyel yağ ile cildi pürüzsüzleştirir, yumuşatır, ipeksi bir hisse kavuşturur ve inceltici bakıma hazır hale getirir.
150 gr. – 200TL

Sıkılaştır, sabah günde 1 defa dairesel hareketlerle
Vinosculpt Sarkma Karşıtı ve Sıkılaştırıcı Vücut Kremi Caudalie’nin yeni ve doğal inceltici bakım ürünüdür. Üzüm çekirdeklerinden elde edilen, antioksidan etkili polifenollerle ve sıkılaştırıcı etkili iris özüyle zenginleştirilmiştir. Cildin etkili biçimde sıkılaşmasını sağlamak üzere sabahları uygulanan ve 4 bölgeye etki eden sıkılaştırıcı çözümdür.
250 ml – 240TL

Toparla, akşam günde 1 defa
Bu kuru yağ, cildi canlandırır ve kusursuzlaştırır. Vücudu yeniden şekillendiren ve kurutucu etkisiyle portakal kabuğu görünümünü azaltan İnceltici konsantre ıslak vücudun istenen bölgelerine aşağıdan yukarıya doğru, dairesel hareketlerle masaj yoluyla uygulanır.
75 ml – 225TL
 

İlgili Makaleler