CeraVe Nemlendirici Krem ile Cildiniz Neme Derinlemesine Doyuyor!

Her yaştan insana sunduğu cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe, dermatologlar ile geliştirilen* formüle sahip CeraVe Nemlendirici Krem ile kurutucu etkenlere maruz kalan ve soğuklardan etkilenen cildinizin en büyük dostu oluyor. CeraVe’nin güçlü Nemlendirici Kremi cilt için gerekli 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği ile kurumuş ciltleri nemlendirirken, koruyucu bariyerinin de onarılmasına yardım ediyor.
 
Cildin nem seviyesini düşüren hava koşulları ve dış etkenlere karşı koruma ve bakım sağlayan CeraVe Nemlendirici Krem, bakımına önem verenlerin yanından ayırmak istemeyeceği ürünler arasında yer alıyor.
 
Bakım tutkunlarının tercihleri arasında yer alan CeraVe Nemlendirici Krem, cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayarak sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. İçerisindeki 3 temel seramid ve hyalüronik asit içeriği ile CeraVe Nemlendirici Krem, ciltte yağlılık hissi de bırakmıyor.
 
Yüz ve vücut kullanımına uygun olan ve parfüm içermeyen formülü ile her yaştan hassas ve kurumuş ciltlere onarıcı bir nemlendirme etkisi sunuyor. CeraVe Nemlendirici Krem; daha yumuşak bir cilt sağlarken, çok kuru bir cilt görünümünün de azalmasına yardımcı oluyor. Çok fazlı yapıya sahip Kontrollü Salınım Teknolojisi, aktif bileşenlerin uzun süre cilt üzerinde kalmasını sağlıyor, bu sayede nemlendirme etkisi ciltte 24 saat** boyunca sürüyor.
CeraVe Nemlendirici Krem 340 gramlık seçeneği ile bu yıl kendinize değer verdiğiniz anlarınızın yanı sıra sevdiklerinizin de cildine iyilik katmanızı sağlıyor.

İlgili Makaleler