Chuchu ile Zamansız ve Özgün Tasarımları Keşfedin

Tasarım hayatına 2012 yılında harfli clutchlar tasarlayarak başlayan ve sonrasında Türkiye’nin ilk hasır ve bambu çantalarını yapan CHUCHU, yüzde yüz deri ve el yapımı olan tasarımlarının kalitesiyle öne çıkarken şık, modern ve kullanışlı olması ile de göze çarpıyor.

Markanın yaratıcısı ve kreatif direktörü Mehtap Hiçsönmez, kadınların dolabında yerini koruyacak, zamansız çantalar tasarlama amacıyla ürettiği CHUCHU markası ile uzun yıllardır içinde barındırdığı hikayeyi çanta severler ile paylaşıyor.

Markanın özenle oluşturduğu SS20 koleksiyonunda el yapımı hasır çantalar her zamanki gibi başı çekiyor. Kadınların günlük hayatlarında kullanabilecekleri şık ve fonksiyonel çantaların yanısıra gündüzden geceye devam etmelerini sağlayacak mini çantalar da yer alıyor. CHUCHU’nun en önemli özelliklerinden biri ise tasarımcının değişik formlar kullanmayı sevmesiyle oluşan kendine özgü tarzı ve sadeliği ile “kişiye özel” hissini yaşatması.
SS20 koleksiyonun en özel parçası ‘Mia Bag’ ise stilini özgünleştirmeyi seven kadınların tercih edeceği bir çanta. İki ayrı parçadan oluşan ve el işçiliği ile yapılan kalp şeklindeki çantanın tamamı özel bir hasır ve deriden oluşuyor.
Deri ve hasırın ham, doğal dokusuna değer verenler için sade ve fonksiyonel parçalardaki CHUCHU çantalara www.chuchu.com.tr ‘den ya da Gizia, Harvey Nichols, Brandroom ve Galeries Lafayette İstanbul mağazalarından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler