Cildinize Epique’le Sonbahar Detoksu

Fito-konsantre® içerikli ürünler konusunda öncü İsviçreli doğal cilt bakım markası Epique, cildinizin tüm bakım ihtiyacını karşılıyor. En güçlü bitki özütlerinin Phytoadvance teknolojisiyle üretilmesi sonucu oluşturulan Epique cilt bakım ürünleri, antioksidan yapısıyla günlük bakım rutininizin vazgeçilmezi olmaya aday.
 
Yaz boyunca güneşten enerji toplayan cildimiz, sonbaharın gelişiyle birlikte, kurumaya ve yıpranmaya başlamış bir görünümüne teslim oluyor. Güneş ışınları artık daha eğik gelmeye başlasa da cildimiz her mevsim korunmaya ihtiyaç duyuyor.
 
Mevsimsel geçişlerde cildimizin özellikle nem dengesini korumak çok önemli. Epique’in sabun içermeyen yüz temizleyici köpüğü, cildi tahriş etmeden temizliyor ve cildi günlük kir, yağ ya da makyaj kalıntılarından derinlemesine arındırıyor.
 
En güçlü bitki özütlerinin Phytoadvance teknolojisiyle üretilmesi sonucu cildinizde anında yumuşak ve parlak bir görünüm sağlayacak detoks etkili Epique yüz temizleyici köpük, içeriğindeki algleri sayesinde sonbaharda daha konforlu bir cilde kavuşmanızı sağlayacak.
 

İlgili Makaleler