Cilt Yapılandırıcı Serumlar Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

  1. RENEWAL SERUM İnce çizgi ve derin kırışıklık görünümüyle savaşan Murad Retinol Youth serum, iki haftada yüzde 93 oranında daha pürüzsüz ve genç bir cilt yaratıyor. Ürünü temiz cilde, tüm yüz ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulamak gerekiyor. Aktif üç katmanlı retinol teknolojisiyle cildi aydınlatıyor. Murad Retinol Youth yenileyici serum, 1.250 TL; guzellikburada.com.
  2. REPAIR AMPOULE Missha’nın üçüncü jenerasyon onarıcı serumu, esnek ve sıkı bir cilt için gerekli içerikleri konsantre formülüyle sunuyor. Mor meyve ve sebze özleriyle cilde sağlıklı görünüm kazandırıyor ve cildi berraklaştırıyor. Multi vitamin kompleksiyle cilde enerji veriyor. Dört farklı fermente laktik asit elementiyle yaşlanma karşıtı bakım da yapıyor. Sert ve kuru yapıdaki ciltlerin kullanımı için uygun. MISSHA Time Revolution Night Repair serum, 549,90 TL; missha.com.tr.
  3. THE REGENERATING SERUM Regenerating FermentTM ve Marine Peptide FermentTM ile üretilen La Mer’in deniz kaynaklı bakım serumu, cildin yenilenme sürecini hızlandırıyor. Bol su tüketimine rağmen nem sorunu yaşayan ciltlere doğal kolajen, elastin ve destekleyici protein üretiminde yardımcı oluyor. Günde iki pompa olarak temiz cilde uygulanıyor. La Mer Regenerating yapılandırıcı serum, 2.200 TL; beymen.com.
  4. RESET SERUM Yüz serumu kullanmayan biriyseniz, L’Occitane Immortelle Reset başlamak için doğal ve etkili bir alternatif. Ürün, koparıldıktan sonra bile solmayan, yaşlanma karşıtı etkisiyle bilinen ölmez otu yağı içeriyor. Kuru havalarda, sabah nemli ve ışıltılı bir görünüm ile uyanmak için cilt yenilenmesinin yoğun olduğu akşam saatlerinde uygulayabilirsiniz. L’Occitane Immortelle Reset serum, 475 TL; loccitane.com.tr.
  5. HYALURONIC SERUM Hafif bir yapıya sahip Institut Esthéderm Instensive Hyaluronic serum, cildin su tutma kapasitesini artırıyor. Daha nemli ve dolgun bir görünüm yaratan ürün iki haftada ince çizgi görünümünü de azaltıyor. Kızarıklık sorunu yaşayan ciltleri yeniden yapılandırıyor ve leke problemini ortadan kaldırıyor. Cildin alt katmanlarına dahi işleyebildiği için gün boyu cildi beslemeye devam ediyor. Institut Esthéderm Instensive Hyaluronic serum, 550 TL; yetkili eczanelerde. 
  6. ULTIMATE REGENERATING SERUM Anti aging özelliğiyle öne çıkan Shiseido Future Solution LX, yoğun gözenek probleminin önüne geçiyor ve ciltteki donuk görüntü ile savaşıyor. Yaşlanmaya bağlı leke oluşumunu engelliyor. İçeriğindeki inci parıltıları ile cildi pürüzsüzleştiren ürün 30 yaş ve üstü kullanıma uygun. Shiseido Future Solution LX yenileyici serum, 1.350 TL; makyajtrendi.com.

 

HAZIRLAYAN SELİN ÇATAY ERKMEN 

İlgili Makaleler