Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten

Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten, düzenli kullanımda daha eşit bir cilt tonu vaadiyle bir fondötenden çok daha fazlası! 

Cilt bakımımızın devamı niteliğindeki ten makyajımız, sağlıklı bir görünüme sahip iyi bir makyajın temeli. Clinique için cilt bakımı, her cilt tipine ve endişesine uygun fondöten çeşitleriyle oluşturulan ten makyajı ile sona eriyor. 

Fondöten seçerken kendimize mutlaka sormamız gereken 5 soru var: Yapısı, bitişi, kapatıcılık, cilt tipi ve faydaları.  Tüm bu kriterleri kusursuzca karşılayan bir fondöteni bulmanın ne kadar zorlu olduğunu biliyoruz. Even Better Clinical™ Serum Fondöten, tam da bu noktada imdadımıza koşuyor. 

Cildi aydınlatan serum teknolojisi ile oluşturulan Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten, koyu leke görünümünü gözle görünür şekilde azaltarak daha eşit tonlu bir cilt sunma özelliğinin yanı sıra, aydınlık ve dolgun bir görünüme sahip olmanıza da yardımcı olacak %86 cilt bakım içeriği ve cildi aydınlatan serum teknolojisiyle cilt bakımının tamamlayıcısı. Çok yönlülüğüyle yeni favoriniz haline gelecek bu ürün aynı zamanda 8 hafta gibi kısa bir sürede, makyajsızken bile parlak ve pürüzsüz bir görünüm vadediyor. Fondöteninizin aynı anda cilt bakımı yaptığını hayal edin, işte Even Better Clinical™ Serum Fondöten tam olarak bunu yapıyor. Üstelik SPF 20 güneş koruması da mevcut!

Eşsiz serum özelliğinin yanı sıra Even Better Clinical™ Serum Fondöten, sunduğu saten-mat bitişe sahip tam kapatıcılığı, hafif dokusu ve 24 saat kalıcı yapısı ve yağsız, ter ve neme dayanıklı, çizgilerde birikme yapmayan
formülüyle kusursuz bir görünüm sunuyor. 

Ciltte görünen değişimler Neler?
 

 Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten, deneyenlerin %92’si cildinin daha aydınlık göründüğünü söyledi.* Düzenli kullanım sonucunda leke görünümün azalmasına yardımcı oluyor, daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt görünümü sunuyor. Cildi güneş ışınlarına ve mavi ışığa karşı korumaya yardımcı oluyor.
 
*221 katılımcıyla gerçekleştirilen 8 haftalık kullanıcı testi sonuçları.

 

Even Better Clinical™ Serum Fondöten Ne İşe Yarıyor?

%86 cilt bakım içeriği ve cildi aydınlatan serum teknolojisi ile geliştirilen Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten, her kullanımda cildin daha pürüzsüz görünmesine ve koyu leke görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya destek sağlıyor. Tere ve neme dayanıklı, 24 saat kalıcı, çizgilerde birikme yapmayan formül, saten mat bitiş sunuyor.

İçeriğinde Neler Var?

Ciltte görülen koyu lekeler, özellikle yaklaşan yaz mevsimiyle birçok kişinin yaşadığı bir sorun. Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten, içerdiği 3 farklı C Vitamini Türevi ve UP302 ile koyu lekelerin görünümünü azaltmaya, cilt tonlarındaki eşitsizliği iyileştirmeye ve parlaklığı artırmaya yardımcı oluyor. 

 Güçlü bir nem bariyeri, sağlıklı bir cildin olmazsa olmazlarından. Even Better Clinical™ Serum Fondöten, formülündeki hyalüronik asit sayesinde cildi nemlendirmek için cildi beslemenin yanı sıra cildin daha dolgun ve daha rahat hissetmesine yardımcı oluyor.

Cilt bakımının en sevilen içeriklerinden Salisilik Asit, epidermis hücrelerini yenilenmeye teşvik ederek cildi pürüzsüzleştirir, yeniden yapılandırır ve aydınlatır. Even Better Clinical™ Serum Fondöten, özel teknolojiyle formüle edilen salisilik asit içeriği ile pürüzsüz ve parlak bir cilt vadediyor.

Güneşin ultraviyole ışınlarının (UV) dış faktörlere bağlı cilt yaşlanmasının en büyük nedenlerinden biri olduğunu biliyor muydunuz? Geniş spektrumlu SPF 20 içeren karışıma sahip Clinique Even Better Clinical™ Serum Fondöten ile cildinizi zararlı UV’ye maruz kalmaktan ve gelecekteki renk eşitsizliklerinden koruyabilirsiniz. 

Pandeminin etkisi ve kullanıcı bilincinin artmasıyla beraber hızla yayılarak hayatımıza giren “skinification” trendini duyduğunuza eminiz. Cilt bakımı ve güzellik uygulamalarına yeni bir bakış açısı getiren bu trend, ciltte 12 saat kadar kalan makyaj ürünlerinin de cilde bakım yapması ve cilt endişelerine iyi gelmesini içeriyor. Ürünlerin içerik listesi artık hiç olmadığı kadar önemli.

Bilinçlenen kullanıcıların bu arayışına cevap, her cilt tipi ve endişesine uygun seçenekleriyle Clinique fondöten ailesinden geliyor. Etkisi kanıtlanmış yüksek performanslı içerikleri ve formülleriyle bilinen Clinique, yeni Even Better Clinical™ Serum Fondöten ile cilt bakımını makyaj adımına dahil ederek alanının öncüsü olmaya devam ediyor. 

 

İlgili Makaleler