D Maris Bay 2021 Sezonunu Açıyor

Datça yarımadasının en özel koylarından biri üzerindeki D Maris Bay, 2021 sezonunu Nisan ayı ortasında yeniliklerle açıyor. Havalimanından özel helikopterle transfer seçeneği, farklı tatil deneyimlerine yönelik plajları, dünya çapında ünlü şeflerin yönetimindeki restoranları, su üstü ve altındaki aktiviteleri ve Datça’nın endemik bitki örtüsünden içeriklerle geliştirilen yağ, sabun ve kremlerle bütüncül spa deneyimi ve eğlence kategorisinde benzersiz sürprizler D Maris Bay’in misafirlerine sunduğu olanaklardan sadece birkaçı… Bu sene, eşşiz konumu ve üstün hizmet kalitesi ile sağladığı tüm deneyimleri “baydreaming” çatısı altında toplayan D Maris Bay, misafirlerine çok özel bir sezon deneyimi sunacak.

Eşsiz lezzetler D Maris Bay’de konuklarını bekliyor
Tatillerinde seçkin ve benzersiz deneyimler arayan misafirlerine özel bir sezon hazırlayan D Maris Bay, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli menüleri, özgün spa servisleri, büyüklere fitnesstan yogaya, pilates’ten doğa yürüyüşlerine pek çok spor imkânı sağlarken, çocuk misafirlerini ise optimist eğitimi ile ağırlamaya hazırlanıyor.

1935’ten bu yana Fransa’nın güney sahillerinde faaliyet gösteren La Guérite’nin Türkiye’deki tek işletmesi, bu yıl yine D Maris Bay misafirlerine özgün lezzetler ve gün batımından şafağa heyecanı dinmeyen DJ setleri sunacak. D Maris Bay’in deniz kenarındaki tavernası Manos, Ege kültürüne meraklı misafirleri deniz ürünlerine ve sirtaki tınılarına doyuracak.

Nusr-Et olağanüstü lezzet ve şovlarıyla et düşkünlerinin değişmez adresi olacak, menüsüne Türk mezeleri de eklenen D Maris Bay’in lezzet durağı D Maris Kitchen ise The Bay plajında “Lounge” konseptindeki dekorasyonu ile açık havada, rahat bir atmosferde misafirlerini ağırlayacak. Lezzet deneyimlerinde rotayı Uzakdoğu’ya kıranlar da artık bir D Maris Bay klasiği olan Rainer Becker’in ödüllü Japon konsepti Zuma’da, tapas tarzı küçük tabaklarda servis edilen yemekleri paylaşma fikrini temel alan izakaya mutfağını deneyimleyebilecek. 

Her ritme ve zevke uygun plaj seçenekleri yine D Maris Bay’de
Tamamen kendine ait bir koy üzerinden konumlanmış olan D Maris Bay, misafirlerine birbirinden çok farklı plaj seçenekleri de sunuyor; ailelere yönelik Bay Beach, koyun bir ucundaki otantik Akdeniz mutfağından örnekler sunan etkileyici restoranı, bar ve plaj kulübü ile La Guérite Beach, Ege müzik ve lezzetlerinin öğle saatlerindeki adresi Manos Beach, masaj ve vücut bakımı için dinlenme odalarıyla Maris Beach ve gündelik hayatı geride bırakıp huzur ve sessizlik arayanlar için Silence Beach…

Üstelik D Maris Bay’de deniz deneyimi sadece plajlarla da sınırlı değil. Eşsiz güzellikteki koylarda; kano turlarından katamaran ve Fenerbahçe Doğuş Yelken ile optimist yelkenciliğine, rüzgâr sörfünden su kayağı aktivitelerine, özel tekne ve yat gezilerinden su altı dalış organizasyonlarına kadar heyecan dolu ve eğlenceli pek çok alternatif D Maris Bay’de.

D Maris Bay, geçtiğimiz yıl tüm yerel ve küresel sağlık standartlarını sağlamış ve hızla Güvenli Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştı. 2021 sezonunu deneyimli kadrosu ile açan D Maris Bay, huzurlu ve güvenli bir tatil vadediyor.

 

İlgili Makaleler