David Beckham ve Victoria Beckham’ın Sevgililer Günü Konsepti İlgiyle Karşılandı

Dünyadan ve Türkiye’den tanınmış isimlerin balmumu figürlerinin sergilendiği Madame Tussauds İstanbul, özel günlerde yarattığı farklı konseptlerle de ilgi odağı olmaya devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel dünyaca ünlü David Beckham ve Victoria Beckham çifti için romantik bir atmosfer hazırlanıyor.

 

Her yıl dünyanın birçok yerinde romantik bir atmosferde kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Madame Tussauds İstanbul’da aşk yaşanıyor. 25 yıldır devam eden beraberlikleri ile dünya gündeminde sık sık aşkın simgesi olarak gösterilen David Beckham ve Victoria Beckham çifti müzede romantik bir yolculuğa çıkıyor.

Madame Tussauds İstanbul’un açıldığı günden bugüne kadar sergilenmekte olan David Beckham ve Victoria Beckham balmumu figürlerinin pozları 2015 yılında alındı ve figürler 2016 yılında sergiye hazırlandı.  Aşkın sembolü olarak dünyada ilgi gören çift Madame Tussauds İstanbul’a da aşkı getirdi. Ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören bu figürler, Sevgililer Günü’nde de aşka davet ediyor.

 

 

 

Müzik, sinema, spor ve bilim dünyasının önde gelen isimleri ile tarih sahnesinde büyük başarılara imza atmış liderlerden oluşan 70’ten fazla figüre ev sahipliği yapan Madame Tussauds İstanbul, bu özel günde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

İlgili Makaleler