DB Berdan’ın Yeni Normale Ayak Uyduran Koleksiyon Tanıtımı

Yeni imajını işlevsellik ve daha kompakt bir yaşam tarzına uygun kıyafetlere dönüştüren DB Berdan bu yeni dünya için 4 yapı taşı kriterle yola çıktı; işlevsel, sezon ötesi, steril ve etik.
Yeni dünya ile önceliklerin önemi de değişen hayatlarımızda DB Berdan kıyafetin üzerinde hiçbir işlevi olmayan her şeyin çıkarılmasını hedeflediler. Bu koleksiyon itibariyle tüm koleksiyonları sezonsuza dönüştü. Artık tarihler yerini rakamlara bırakıyor.
DB Berdan’ın 001 koleksiyonuyla beraber yeni öncelikli hedefi sağlıklı yaşam ve sağlıklı ruha dönüştü. Koleksiyonu tasarlarken kullandıkları kilit nokta, kontaminasyon riskini en aza indirmek oldu. Tasarım şekillerinde dikkat ettikleri en önemli unsur fonksiyonel olmayan her şeyi egale edip yüzde yüz işlevsel bir koleksiyon çıkartmak. Her bir ürün kentsel alanlarda dolaşırken, egzersiz yaparken veya evde dinlenmek için tektiksel olarak rahatlık üzerine yapılmıştır.
DB BERDAN Londra Moda Haftasi kapsaminda tanıttıkları 001 koleksiyonunun dijital show’u dünya kurallarını anlatan adeta Black Mirror bölümü gibi kurgulandı. Fashion Scout sitesinden canlı olarak yayımlandı.

İlgili Makaleler