DERİMOD’UN YENİ YIL MODELLERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Genç kuşağın dinamizminden ilham alan Derimod, 2021- 2022 ayakkabı koleksiyonu soğuk kış aylarını sıcacık adımlarla geçirmek isteyenler için Derimod mağazalarında yerini aldı.
 
Derimod’un zengin model seçenekleri, yetenekli tasarım ekibi tarafından hazırlanan farklı dokunuşlardaki çizgileriyle dikkat çekiyor. Ürün skalasında öne çıkan maskülen ayakkabılar, bot ve çizmeler, metal aksesuarlarla ve irili ufaklı tokalarla zenginleştiriliyor. Bu sezon moda dünyasının favorisi olan Chelsa botlar renkli tabanlarla karşımıza çıkarak gri havaları renklendiriyor. Minimal tasarımları sevenler için topuklu bot ve çizme gruplarında benzersiz topuk detayları, boyutları ve tasarımlara eklenen pop renklerle farklılık kazanıyor. Diz altına kadar uzanan bağcıklı botlar, bootie’lere farklı bir tarz kazandıran bağcıklar, maskülen kalın tabanlı klasik botlar ise sezonun başrol oyuncuları.
Kendi yolunda yürümek isteyenlerin markası Derimod bot ve çizmeler, rahatlığı ve fonksiyonelliği sayesinde her tarza uygun pek çok seçenek sunuyor.
 
Derimod’un yeni sezon ürünlerine www.derimod.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler