Desa Renkleri ile Zamansız Sezon

Modanın takipçileri Desa’nın 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda birbirinden renkli üç temayla buluşuyor. Yeni sezonun, keşfe açık, trend ve renkli bu temaları: ”Restatement”, ”Accepted Comfort”, ”Craft Touch”.
Sezonun en trend renklerinin, paha biçilmez el işçiliği, global tasarım anlayışı ve üretim  kalitesiyle birleştiği ürünler bu sezon da modaseverlerle buluşacak. Bej, taba rengi, narçiçeği (poppy) ve bebek mavisinin enerjisiyle başlayan yolculuk, gündüz ve gece hayatının stil kodları ve sokağın konforlu ruhuna uyum sağlayan doğallık hissine ve özel el işçiliğini vurgulayan elegan detaylara doğru devam ediyor.
 

Restatement: Doğadan İlham Alan Hassas Bir Hikayeye Davetlisiniz 
Desa’nın cool ve kendinden emin bu temasıyla yeni sezonun stil kodlarını siz yazacaksınız! Doğa ile insan arasında yeniden bağlantı kurma dürtüsünün ilham verdiği; yeni yüzeyler, püsküller, origamik yapıların yer aldığı temada, minimalist silüetler de yerini koruyor. Restatement temasının en dikkat çeken parçası fonksiyonel kullanım sunan çift taraflı ceketler. Diğer göze çarpan parçaları arasındaysa animal print’lerin yer aldığı ayakkabılar, tamamen el işçiliği detayların göze çarptığı püsküllü çantalar ve 1970’ler esintili retro detaylar var. Strech deri tekniğiyle oluşturulan formlar bu sezon da gözde. Temanın renkleri, bej, taba, beyaz, narçiçeği (poppy), bebke mavisi.
 

Accepted Comfort: Modern Doğallığa Övgü
Kendinizi farklı ve rengârenk bir dünyanın içinde bulacağınız; hem gündüz ve gece hayatının stil kodlarına, hem de sokağın ruhuna uyum sağlayan bu temada göz kamaştıracağınız kombinler yaratacaksınız. Zengin renk seçeneklerinin hâkim olduğu temada pudra, haki, bej,  gümüş, altın ve platin metalik, siyah ve bebek mavisinin enerjisi ile gardırobunuzu baştan yaratacaksınız. Gece ışıklarının yansıması, temada metalik renklerle kendini gösteriyor. Vintage etkilerin görüldüğü sandaletler bu kez kare formlarda çıkarken onlara eşlik edecek geometrik form ve kroko baskılardaki micro bag çantalar dikkat çekiyor.  Astarsız Ultra hafif Trençkotlar ise bu sezon vazgeçilmeziniz olacak.
 

Craft Touch: Zamansız Şıklık
Desa’ya özgü ince zanaatkâr el işçiliklerinin öne çıktığı temada yer alan zamansız parçalar ile şıklığınıza zarif bir dokunuş ekleyin. Koyu gri, uçuk gri, sarı, pudra, siyah ve beyaz renklerin hâkim olduğu kreasyonun detaylarında kullanılan özel el işçiliği; ayakkabı ve çantaları zamansız tasarımlarla bir araya getiriyor.
 

İlgili Makaleler