DESA Tasarımları ile Gecenin Yıldızı Sensin!

Mezuniyet, düğün veya yaz davetleri… Gideceğimiz etkinlik ne olursa olsun, gecenin keyfini sonuna kadar çıkarmak için adresimiz Desa oluyor.

Davetlerin ilerleyen saatlerine kadar şıklığınızı korumanın yanı sıra rahatlığıyla gecenin ritmine ayak uyduran bir ayakkabıya ihtiyacınız var. Desa, her zamanki gibi bu sezonda da en özel anlarınızda size eşlik etmeye devam ediyor. Bu yazın en güçlü detaylarından kristalize efektler ve ışıltılı dokular, sezonun temasına uygun şekilde gösterişli taşlarla süslenmiş ya da parlak rugan derilerle tasarlanmış modellerle koleksiyonun önemli bir bölümünü oluşturuyor.

  

Işıltılı ve rugan ayakkabılar ve keskin çizgili stilettolar, sezonun olmazsa olmazı yüksek topuklu sandaletler, klasik çizginin dışında canlı renklerle adımlarınızda hayat buluyor. Desa’nın ışıltılı sneker ve babet modelleri, spor şıklığı tercih edenleri pisterin parlayan yıldızı olmaya davet ediyor. Krokodil baskılı babetler ve yine kroko baskılı çantalar, birlikte kombinlenerek gece şıklığına bütünlük katmanın en ideal seçeneklerinden biri. 

Ayakkabınızı şık bir çanta ile tamamlamak istiyorsanız, koleksiyona ait rengarenk ve ışıltılı özgün modeller sizleri bekliyor. İnce el işçiliği ile özel tasarlanmış deri çantalar, ışıltılı clutchlar ve zarif ince askılı modeller zarafetinizi tamamlamak üzere incelikle tasarlanmış.

  

Desa’nın deri giyim koleksiyonuna ait en özel parçalar, özellikle serin yaz davetlerinde üzerine şık bir ceket almak isteyenleri bekliyor. Deri panelli, perfoleli ceket ve süet modeller ile klasik şıklığı yakalarken; bomber modeller ile sportif şıklık size eşlik edecek.

  

Erkek koleksiyonu da en az kadın koleksiyonu kadar etkileyici. Koleksiyon, şıklığına özen gösteren erkekleri farklı ayakkabı seçenekleri ve deri giyim koleksiyonu ile davetlerin baş kahramanı olmaya davet ediyor. 

Tüm abiye ayakkabı, clutch ve deri aksesuar çeşitleri DESA’nın 7/24 online alışveriş sitesi desa.com.tr ile sadece birkaç tık ötenizde. Özel davetleriniz için beğendiğiniz modeli internetten sipariş verebilir, tüm DESA ayrıcalıklarından hızlıca faydalanabilirsiniz.

İlgili Makaleler